Μπάσκετ: Εύκολο απόγευμα για Ολυμπιακό

Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018 21:34
UPD:21:36
INTIME SPORTS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
A- A A+

Ο Ολυμπιακός πέρασε πιο εύκολα από το αναμενόμενο (84-68) από το Λαύριο, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών, υποχρεώνοντας τους φιλόδοξους γηπεδούχους του Χρήστου Σερέλη στη δέκατη φετινή ήττα τους.

Η εμφάνιση του  Παπαπέτρου ήταν αυτή που ξεχώρισε στην επαγγελματική, όπως εξελίχθηκε, νίκη των «ερυθρόλευκων», που είδαν τον Στρέλνιεκς να τραυματίζεται και να μεταβαίνει σε νοσοκομείο για εξετάσεις.

Ο διεθνής φόργουορντ έπαιξε 27 λεπτά, με απολογισμό 19 πόντους, 14 ριμπάουντ (ρεκόρ καριέρας) και 2 ασίστ, ενώ έκανε μόνο ένα λάθος.

Η κούρσα του Προμηθέα προς την τετράδα συνεχίστηκε και στη Ρόδο. Η ομάδα της Πάτρας επιβλήθηκε με 89-70 του Κολοσσού, βελτίωσε σε 14-8 το ρεκόρ της και μοιράζεται την τρίτη θέση με τον ΠΑΟΚ, υπερτερώντας στην ισοβαθμία.

Με συνοπτικές διαδικασίες, η Κύμη του Γιάννη Καστρίτη πέρασε με 73-60 από το «Αλεξάνδρειο» απέναντι στον αναιμικό Άρη, πήρε το τρίτο, στη σειρά, θετικό αποτέλεσμά της και ενίσχυσε τις πιθανότητές της για παρουσία του στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, ενώ ο Άρης βλέπει πιο κοντά τον υποβιβσμό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις