Ματαιώθηκαν όλες οι πτήσεις των Ο.Α. προς Ηνωμένο Βασίλειο

Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2006 11:25
A- A A+

Την ακύρωση όλων των πτήσεων με προορισμό τη Βρετανία, τουλάχιστον έως τις 12:00 ώρα Ελλάδας, ανακοίνωσαν οι Ολυμπιακές Αερογραμμές, εξαιτίας των έκτακτων μέτρων της βρετανικής κυβέρνησης μετά την είδηση ότι η βρετανική αστυνομία απέτρεψε απόπειρα ανατίναξης αεροσκάφους.

«Έχουμε σταματήσει όλες τις πτήσεις προς τα βρετανικά αεροδρόμια που πετάμε, τουλάχιστον έως τις 12:00», δήλωσε αξιωματούχος των Ολυμπιακών Αερογραμμών.

Σε ανακοίνωσή τους οι Ολυμπιακές Αερογραμμές πληροφορούν το επιβατικό κοινό ότι δεν θα πραγματοποιηθούν, μέχρι νεωτέρας, οι πτήσεις της εταιρίας προς τα αεροδρόμια του Χήθροου και του Μάντσεστερ, καλώντας τους επιβάτες να μην προσέρχονται στο αεροδρόμιο, προκειμένου να αποφύγουν την ταλαιπωρία.

Οι επιβάτες καλούνται να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 210 96666666, ή με τα γραφεία της εταιρείας για να ενημερωθούν αν και πότε θα πραγματοποιηθούν οι πτήσεις τους.

Την ακύρωση των πτήσεών τους προς τα βρετανικά αεροδρόμια ανακοίνωσαν επίσης Lufthansa, Qantas και Air France.

Εν τω μεταξύ, η βρετανική υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ζήτησε σήμερα την προσωρινή ακύρωση όλων των πτήσεων προς το αεροδρόμιο Χήθροου.

Οι αρχές του αεροδρομίου απηύθυναν εκκληση στο επιβατικό κοινό να μην προσέρχεται στο αεροδρόμιο καθώς και προειδοποίηση για μεγάλες καθυστερήσεις στις σημερινές πτήσεις.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή