Βόλεϊ: Έτοιμος ενόψει Ραβένα ο Ολυμπιακός

Τρίτη, 10 Απριλίου 2018 21:53
UPD:21:55
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Μια πρωτόγνωρη εμπειρία θα βιώσουν οι περισσότεροι παίκτες των δύο ομάδων και τα τεχνικά επιτελεία Ολυμπιακού και Ραβέννα, καθώς ο αυριανός δεύτερος τελικός για το Challenge Cup Ανδρών θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ, δηλαδή ένα γήπεδο πολύ μεγαλύτερης χωρητικότητας από τα περισσότερες σάλες βόλεϊ.

Αυτό ήταν ένα από τα σημεία που εστίασαν στις δηλώσεις τους άπαντες οι συμμετέχοντες στην αποψινή (10/4) συνέντευξη Τύπου, με τον Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ να δίνει πρώτος το... σύνθημα.

«Ευχαριστούμε την ομάδα μας, τον Ολυμπιακό, που μας δίνει τη δυνατότητα να αγωνιστούμε σε ένα τέτοιο γήπεδο και να ζήσουμε την εμπειρία του τελικού σε ένα γεμάτο στάδιο. Είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Διοργανώνει αναμετρήσεις σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ, Ευρωλίγκας και Final-4 διοργανώσεων», επισήμανε ο Ισπανός τεχνικός.

Όσο για το τι διαφορετικό πρέπει να κάνει η ομάδα του σε σχέση με τον πρώτο αγώνα, όπου ηττήθηκε με 1-3; «Πρέπει να παίξουμε καλύτερα, τόσο τακτικά όσο και τεχνικά. Ατομικά πρέπει να αποδώσουμε καλύτερα, όπως έχουμε δείξει ότι μπορούμε όλη τη χρονιά και τακτικά πρέπει να περιορίσουμε τη Ραβέννα, κάτι που επίσης μπορούμε να κάνουμε».

Ο Κώστας Χριστοφιδέλης υπογράμμισε ότι «είμαστε έτοιμοι. Δεν μείναμε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού. Θέλαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο και μπορούσαμε. Θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ καλύτεροι στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού για να είμαστε εμείς που θα πανηγυρίσουμε κάτι που θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία».

Ο προπονητής της Ραβέννα, Φάμπιο Σόλι, είπε: «Ήρθαμε εδώ για να παίξουμε αυτό τον υπέροχο τελικό, σε ένα εξαιρετικό στάδιο, με μια εκπληκτική ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν αύριο οι φίλαθλοι. Αυτό το παιχνίδι είναι 50-50 για τις δυο ομάδες. Θα υπάρχει η δύναμη της έδρας για τον Ολυμπιακό. Σε κάθε περίπτωση αυτό που έγινε στην πρώτη αναμέτρηση αποτελεί παρελθόν και είμαστε εδώ για να αποκομίσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι πιθανότητες είναι 50-50».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις