Μπάσκετ: «Ανάσα» για Πανιώνιο και Κόροιβο

Τρίτη, 10 Απριλίου 2018 20:24
UPD:20:26
INTIME SPORTS/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Ο Κόροιβος Αμαλιάδας έμεινε ζωντανός στην προσπάθεια για παραμονή στην Α1 Ανδρών, μετά τη νίκη με 73-55 επί του ΓΣΛ Φάρου, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.

Η πελοποννησιακή ομάδα εκμεταλλεύτηκε το κλειστό της Ήλιδας κι έφτασε τις επτά νίκες στο πρωτάθλημα, όσες δηλαδή μετρούν επίσης Πανιώνιος και Άρης, με τους «κίτρινους» να έχουν αγώνα λιγότερο.

Οι παίκτες του Ντίνου Καλαμπάκου πήραν από την αρχή διψήφια διαφορά κι ένα προβάδισμα που έφτασε στο τελικό +22, έχοντας τον ΝτιΚάζεϊ με 18 και τον Κάρσον με 16 πόντους, ενώ από τους Θεσσαλούς ξεχώρισε ο Μπαρτ (17 πόντοι).

Το πρώτο «διπλό» του Πανιωνίου στο φετινό πρωτάθλημα καταγράφηκε στα Τρίκαλα, όπου η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου πέρασε νικηφόρα με 81-76, βελτίωσε σε 7-17 το ρεκόρ της και κράτησε τους γηπεδούχους στην τελευταία θέση και ουσιαστικά καταδικασμένη σε υποβιβασμό.

Αυτό θα συμβεί και μαθηματικά αύριο, στην περίπτωση που ο Άρης νικήσει την Κύμη. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν ακόμη και με διαφορά 16 πόντων (52-36), όμως έφτασαν στο φινάλε με άγχος.

Κορυφαίος για την ομάδα της Νέας Σμύρνης ήταν ο Μπρέιζελτον, που τελείωσε τον αγώνα με 25 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ, ενώ στην επίθεση τον βοήθησε ο Κράβιτς, με 17 πόντους. 

Τα Τρίκαλα, από την πλευρά τους, είχαν πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, αλλά δεν ήταν αρκετό, Πρώτος σκόρερ τους αναδείχθηκε ο Ρίτσαρντσον, με 20 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις