Στις 6 μ.μ. η πρώτη πτήση των Ο.Α. προς Χίθροου

Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2006 17:51

A- A A+

Αποκαθίσταται σταδιακά το πρόγραμμα πτήσεων των Ολυμπιακών Αερογραμμών προς το Ηνωμένο Βασίλειο μετά το «πράσινο φως» που άναψαν οι Βρετανικές αρχές, οι οποίες είχαν επιβάλει από το πρωί αυξημένα μέτρα ασφαλείας στα αεροδρόμια της χώρας.

Γύρω στις 6 το απόγευμα αναμένεται να αναχωρήσει η πρώτη πτήση των Ολυμπιακών Αερογραμμών προς το αεροδρόμιο Χίθροου, ενώ κανονικά θα εκτελεστεί η βραδινή πτήση προς το Μάντσεστερ.

Η British Airways συνιστά στους επιβάτες που έχουν προορισμό τα αεροδρόμια Χίθρροου και Γκάτγουικ του Λονδίνου, πριν από τη μετάβασή τους στο αεροδρόμιο, να επικοινωνούν πρώτα με το τηλέφωνο 801 11 56000 για να ενημερώνονται αν και πότε θα πραγματοποιηθούν οι πτήσεις.

Από το πρωί λαμβάνονται αυξημένα μέτρα ασφαλείας τόσο στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας, όσο και στα άλλα αεροδρόμια της χώρας όπου εκτελούνται πτήσεις τσάρτερ ή προγραμματισμένες πτήσεις για το εξωτερικό. Οι έλεγχοι στα σημεία εισόδου προς τα αεροσκάφη είναι αυστηροί, κυρίως σε ό,τι αφορά τις χειραποσκευές που παίρνουν οι επιβάτες μαζί τους μέσα στο αεροσκάφος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή