Πρεμιέρα με ισοπαλία για την Εθνική στο Europa Cup

Πέμπτη, 05 Απριλίου 2018 18:42
UPD:18:53
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Την ευκαιρία να μπει... με το δεξί στο Europa Cup έχασε η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη, 9-9 με την Ουγγαρία στη Ριέκα της Κροατίας.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρέθηκε σε όλο το ματς να έχει την πρωτοπορία στο σκορ (έφτασε να προηγείται ακόμη και με 3 γκολ διαφορά), ωστόσο, οι «Μαγυάροι» δεν το έβαλαν κάτω και με το τέρμα του Βάμος στα 47 δεύτερα πριν το φινάλε κατάφεραν να πάρουν την ισοπαλία.

Η ελληνική ομάδα προηγήθηκε με 4-1 και 6-3 στο ημίχρονο,  ωστόσο στο δεύτερο μέρος και κυρίως στο τρίτο 8λεπτο δεν ήταν καλή σε άμυνα κι επίθεση με αποτέλεσμα να ισοφαρίσουν οι Ούγγροι (6-6) στα μέσα της περιόδου.

Η τρίτη βρήκε την Ελλάδα και πάλι μπροστά με 7-6, ενώ πέντε λεπτά πριν το τέλος η «γαλανόλευκη» φάνηκε να «καθαρίζει» το ματς καθώς προηγήθηκε με 9-7.

Η Ουγγαρία δεν είχε πει την τελευταία της λέξη: ο Μεζέι μείωσε σε 8-9 και με το γκολ του Βάμος λίγο πριν το τέλος «σφραγίστηκε» το τελικό αποτέλεσμα (9-9).

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου αγωνίζεται ξανά το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής (6/04, 21:00) με αντίπαλο την Ισπανία, ενώ το Μεγάλο Σάββατο (7/04, 17:00) θα αντιμετωπίσει την Ιταλία.

Ανάλογα με την θέση της στον Α΄ όμιλο, θα παίξει την Κυριακή του Πάσχα στον τελικό ή σε κάποιον αγώνα κατάταξης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις