«Μισός» με Ζαλγκίρις ο Ολυμπιακός

Πέμπτη, 05 Απριλίου 2018 16:48
UPD:16:59
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Αποδεκατισμένος θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο αυριανό ματς με την Ζαλγκίρις Κάουνας, στο πλαίσιο της 30ής (τελευταίας) αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχτούν τους Λιθουανούς χωρίς τους τραυματίες Παπανικολάου, Πρίντεζη καιθ ΜακΛίν, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για τους Τιλί και Μιλουτίνοφ, που αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα τραυματισμών.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ενόψει του αυριανού (6/04) αγώνα με την Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ ο τεχνικός των Πειραιωτών αποκάλυψε ότι: «Στο μέπωπο των τραυματιών, είναι μία εβδομάδα που δεν πήγε καλά από πλευράς προετοιμασίας. Δεν καταφέραμε να προπονηθούμε ως ομάδα.

Ο Πρίντεζης και ο Παπανικολάου είναι σίγουρα εκτός. Ο Τιλί ακόμα δεν έχει προπονηθεί, οπότε δεν ξέρουμε αν θα παίξει. Ο Μιλουτίνοφ έκανε ένα μικρό κομμάτι της προπόνησης, ο ΜακΛίν δεν θα παίξει, λόγω του ότι είχε δύο μέρες υψηλό πυρετό. Τα προβλήματα είναι μεγάλα. Αυτοί που θα μείνουμε θα τα δώσουμε όλα και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για τη νίκη

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις