Νέα μοντέλα για τη Rolex

sponsored content
Τρίτη, 03 Απριλίου 2018 17:36
UPD:17:43
A- A A+

Τα νέα της μοντέλα παρουσίασε η Rolex στις 22 Μαρτίου, στο πλαίσιο της έκθεσης Baselworld 2018, στη Βασιλεία της Ελβετίας.

Πρόκειται για το Oyster Perpetual GMT-Master II, ένα ρολόι εξοπλισμένο με τον νέας τεχνολογίας αυτόματο μηχανισμό 3285, για απόλυτη ακρίβεια. Το συγκεκριμένο ρολόι διαθέτει δίχρωμη -μπλε και κόκκινη- κεραμική στεφάνη του GMT και 24ωρο δείκτη στο καντράν, παρέχοντας τη δυνατότητα ταυτόχρονης ένδειξης  σε δύο διαφορετικές ζώνες ώρας.  Επίσης, διαθέτει κάσα από ατσάλι Oystersteel και μπρασελέ Jubilee.

Στην έκθεση παρουσιάστηκαν επιπλέον και τα μοντέλα Oyster Perpetual Datejust 36 και Οyster Perpetual Datejust 31, τα οποία διαθέτουν ανανεωμένη κάσα και μεγάλη επιλογή από καντράν, ενώ είναι εξοπλισμένα με τον νέας τεχνολογίας αυτόματο μηχανισμό 2236.

Εξάλλου, στο πλαίσιο της Baselworld 2018,παρουσιάστηκε μια νέα εκδοχή του θρυλικού χρονογράφου Oyster Perpetual Cosmograph Daytona, από Everose χρυσό 18 καρατίων. Πρόκειται για ένα ρολόι διακοσμημένο με πολύτιμους λίθους, ζαφείρια και διαμάντια στη στεφάνη και το καντράν. Η στεφάνη του, μάλιστα, διαθέτει 36 ζαφείρια από διαφορετικά χρώματα, θυμίζοντας ουράνιο τόξο.

Τέλος, η Rolex παρουσίασε για τους λάτρεις του βυθού το Oyster Perpetual Rolex Deepsea, το οποίο είναι εξοπλισμένο με τον νέας γενιάς αυτόματο μηχανισμό 3235 και διαθέτει ανανεωμένη κάσα, μεγαλύτερο μπρασελέ και κλείδωμα ασφαλείας Οysterlock.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή