«Βλέπει» Ευρώπη ο Αστέρας Τρίπολης

Δευτέρα, 02 Απριλίου 2018 22:10
UPD:22:14
INTIME SPORTS/ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
A- A A+

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν «λυπήθηκε» τον «καταδικασμένο», Πλατανιά και με το ευρύ 4-0 στα Περιβόλια διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες του για την κατάκτηση της 5ης θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη ήταν σοβαρή σε όλοι το 90λεπτο και με το «τρίποντο» που πήρε ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας, δείχνοντας ότι θέλει να παίξει στο Europa League της επόμενης περιόδου, μετά από δύο χρόνια απουσίας.

Οι Αρκάδες «συγκατοικούν», πλέον, με την Ξάνθη στους 36 βαθμούς, αλλά υπερέχουν στην ισοβαθμία των Ακριτών, ενώ έχουν να παίξουν ακόμη σε Λιβαδειά και Κέρκυρα, με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τρίπολη και στο Αγρίνιο την τελευταία αγωνιστική με τον Παναιτωλικό.

Πρωταγωνιστής της νίκης της ομάδας της Πελοποννήσου ήταν ο Αργεντινός, Τόνσο, ο οποίος πέτυχε 2 γκολ, ενώ σκόραραν και οι Δουβίκας, Μανιάς, με τον τελευταίο να φτάνει τα 9 γκολ στο πρωτάθλημα. 

Στα αξιοσημείωτα του ματς, το γεγονός ότι ο Παντελίδης, στον οποίο οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα αφιέρωσαν τη νίκη λόγω του θανάτου του πατέρα του, έδωσε χρόνο συμμετοχής στον 18χρονο τερματοφύλακα Τσιφτσή, ο οποίος αντικατέστησε τον Αθανασιάδη στο 81', πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του στην «πρώτη» ομάδα. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις