Δ. Καμμένος: Αυστηρή η ανακοίνωση του Μαξίμου για «σουλτάνο» Ερντογάν

Δευτέρα, 02 Απριλίου 2018 10:59
UPD:11:00
INTIME NEWS/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Ως «αυστηρή» έκρινε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος, την ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου η οποία εμμέσως χαρακτηρίζει «σουλτάνο» τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής τόνισε ότι η Αθήνα δεν πρέπει να παρασύρεται στο προεκλογικό παιχνίδι του Τούρκου προέδρου. Όπως είπε, ειδικά το γραφείο του Πρωθυπουργού πρέπει να είναι «πιο προσεκτικό» σε τοποθετήσεις που αφορούν την Τουρκία, καθώς ο πρωθυπουργικός λόγος έχει μεγαλύτερη βαρύτητα και συνεπώς υπάρχει μικρότερη ελευθερία έκφρασης.

Ωστόσο, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ δικαιολόγησε τη δήλωση που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος για την ήττα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας στην επανάσταση του 1821, αποδίδοντάς την στην εθνική επέτειο.

Ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε παράλληλα βολές σε όσους στον ΣΥΡΙΖΑ προαναγγέλλουν «διαζύγιο» με τους ΑΝΕΛ, αναφερόμενος ειδικά στην «κουλή» – όπως τη χαρακτήρισε – δήλωση του Στέλιου Κούλογλου ότι η συμμαχία των δύο παρατάξεων θα φτάσει στο τέλος της μετά το πέρας των μνημονίων. «Οι ΑΝΕΛ δεν φοβούνται τίποτα» παρά τις δημοσκοπήσεις που τους θέλουν εκτός Βουλής, σημείωσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή