Super League: «Λευκή» ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη

Κυριακή, 01 Απριλίου 2018 17:05
UPD:17:06
INTIME SPORTS/ΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Ισόπαλος χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε ο αγώνας Πανιώνιος-Ξάνθη για την 26η ημέρα του πρωταθλήματος στη Super League.

Ένα αποτέλεσμα που επί της ουσίας ήταν σαν ήττα για τους «κυανέρυθρους», αφού έχασαν την ευκαιρία να προσπεράσουν το συγκρότημα της Θράκης και να βρεθούν πέμπτοι.

Ουσιαστικά, το μοναδικό διάστημα της συνάντησης στο οποίο παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο ήταν τα πρώτα 20 λεπτά, όταν οι γηπεδούχοι με τη ζωντάνια και το ρυθμό τους δημιούργησαν και έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες.

Στο 7΄ η κεφαλιά του Μπανανά ανάγκασε τον Ζίβκοβιτς σε μεγάλη απόκρουση στη δεξιά γωνία του, για να πάρει το ριμπάουντ ο Σταυρόπουλος, που όμως δεν κατόρθωσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Ξάνθης.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Παπαγεωργίου συνεργάστηκε με τον Μασούρα, ο δεύτερος βρέθηκε σε θέση για σουτ, αλλά η προσπάθειά του κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Με την πάροδο του χρόνου η πίεση των γηπεδούχων εξασθένησε και η Ξάνθη βρήκε την ευκαιρία να ισορροπήσει, αλλά δεν μπόρεσε να γίνει απειλητική.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ελπίδες για ακόμη καλύτερο θέαμα δεν βγήκαν αληθινές. Η ποιότητα του αγώνα έπεσε, καθώς οι Ακρίτες αμύνθηκαν σωστά για το βαθμό, με αποτέλεσμα το 0-0 να φαντάζει απολύτως λογικό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις