Πόλο: Στο final 8 ο Ολυμπιακός

Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018 21:48
UPD:23:54
INTIME SPORTS/ΚΩΤΣΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Μια ακόμη νίκη στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ Ανδρών πανηγύρισε ο Ολυμπιακός, επικρατώντας στο Βελιγράδι της Παρτιζάν με 7-4 και κάνοντας ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου του.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος είχαν όπλο την εξαιρετική τους άμυνα και μάλιστα ολοκλήρωσαν το πρώτο ημίχρονο δίχως να δεχθούν ούτε ένα τέρμα, προηγούμενοι με 3-0.

Οι Σέρβοι σκόραραν για πρώτη φορά στην τρίτη περίοδο, με το σκορ ήδη στο 4-0 κατά τους, ενώ το πιο γεμάτο από πλευράς γκολ οκτάλεπτο ήταν το τελευταίο, όπου επιτεύχθησαν συνολικά έξι τέρματα.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Δερβίσης με τρία γκολ. Με τη νέα αυτή νίκη του, ο Ολυμπιακός παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του Α΄ ομίλου, σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από τη δεύτερη Μπαρτσελονέτα.

Ο Ολυμπιακός έγινε η δεύτερη ομάδα, μετά την οικοδέσποινα Προ Ρέκο, που εξασφάλισε την παρουσία του στο final-8 της διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν τους 28 βαθμούς σε 11 αγώνες, όπου προπορεύονται μπροστά από τις Μπαρτσελονέτα (24), Μπρέσια (20), Γιουγκ Ντουμπρόβνικ (19) και Ντιναμό Μόσχας (19).

Με δεδομένο ότοι οι δύο τελευταίες παίζουν μεταξύ τους την τελευταία αγωνιστική, άρα δεν μπορούν να κάνουν αμφότερες το «3 στα 3», η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου «σφράγισε» το εισιτήριο για τη Γένοβα και απομένει πλέον να επικυρώσει και την πρώτη θέση του ομίλου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις