Μητσοτάκης: Οι εκλογές της Τ.Α. δίνουν σημαντικό πολιτικό μήνυμα

Βέβαιος ότι η ΝΔ θα βγει κερδισμένη
Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2006 17:55
A- A A+

Οι Νομαρχιακές και Δημοτικές εκλογές δίνουν σημαντικό πολιτικό μήνυμα, τόνισε σήμερα από τα Χανιά ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση ότι η ΝΔ θα βγει κερδισμένη στις επόμενες εκλογές.

«Οι Νομαρχιακές και Δημοτικές εκλογές από την Νέα Δημοκρατία δεν κομματικοποιούνται. Είναι γνωστό ότι το κόμμα μας υποστηρίζει σε αρκετές περιπτώσεις καλούς υποψηφίους που τους θέλουν οι τοπικές κοινωνίες, οι οποίοι δεν ανήκουν στο στενότερο δικό μας χώρο. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι οι Νομαρχιακές και Δημοτικές εκλογές δεν έχουν πολιτική σημασία. Αντίθετα είναι βέβαιο και αυτό έχει αποδειχθεί στο πρόσφατο παρελθόν επανειλλημένως, ότι δίνουν σημαντικό πολιτικό μήνυμα», σημείωσε ο κ.Μητσοτάκης.

Παράλληλα εκτίμησε πως «η ΝΔ σήμερα είναι η κυρίαρχη πολιτική δύναμη, και έχει ένα αδιαμφισβήτητο προβάδισμα», επισημαίνοντας ότι «δυστυχώς η αξιωματική αντιπολίτευση δεν μπόρεσε να βρει πρόγραμμα το οποίο να στηρίζει, παραπαίει, φάσκει και αντιφάσκει και αρκείται σε στείρα άρνηση».

Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη, η απουσία συγκροτημένου αντιπολιτευτικού λόγου και της απειλής του αντιπάλου, είναι καλό για την ΝΔ, αλλά δεν είναι καλό γενικότερα για την πολιτική μας ζωή, καθώς όπως παρατήρησε, «ο τόπος χρειάζεται μια υπεύθυνη αντιπολίτευση η οποία θα βοηθούσε και την κυβέρνηση να τα καταφέρει καλύτερα».

Από τα Χανιά ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε το λαό να στηρίξει την κυβέρνηση της ΝΔ, λέγοντας πώς αυτή την ώρα βρίσκεται σε μια κρίσιμη φάση της πορείας της. Ο πρώην πρωθυπουργός τάχθηκε υπέρ των μεταρρυθμίσεων που προωθούνται και επεσήμανε πώς ο τόπος για να πάει μπροστά χρειάζεται διαρθρωτικές αλλαγές.

Παράλληλα επανέλαβε τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του σημερινού δημάρχου Χανίων Κυριάκου Βιρβιδάκη για το δήμο Χανίων και του Γρηγόρη Αρχοντάκη για την Νομαρχία της πόλης, καλώντας τους πολίτες να πράξουν το ίδιο.

Πηγή ΑΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή