Παυλόπουλος: Σωστή και δημοκρατική η πρόταση για τις διαδηλώσεις

Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2006 14:29
A- A A+

Για την πορεία προετοιμασίας των δημοτικών και των νομαρχιακών εκλογών, καθώς και για τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του καύσωνα, ενημέρωσε το πρωί τον πρωθυπουργό ο υπουργός Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο υπουργός Εσωτερικών, δήλωσε ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για τα ενδεχόμενα προβλήματα από τον καύσωνα, σημειώνοντας όμως ότι σύμφωνα με την ΕΜΥ, σήμερα είναι η τελευταία ημέρα πιθανότατα και ορισμένες ώρες αύριο με υψηλές θερμοκρασίες, ενώ σημείωσε πως οι θερμοκρασίες είναι συνηθισμένες για τέτοια εποχή αλλά κάθε φορά δίνεται η ευκαιρία να εξετάζεται το σύστημα και η λειτουργία της Πολιτικής Προστασίας.

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές, ο κ. Παυλόπουλος είπε ότι όλα ετοιμάζονται ώστε οι πολίτες να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα χωρίς να αντιμετωπίσουν προβλήματα.

Απαντώντας σε ερώτηση για την πρόταση Πολύδωρα για διάλογο σχετικά με τις διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας, ο κ. Παυλόπουλος υπογράμμισε ότι η πρόταση είναι σωστή και δημοκρατική καθώς καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους σε διάλογο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή