Βόλεϊ: Άνετα το 1-0 με Παμβοχαϊκό ο Ολυμπιακός

Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 19:19
UPD:19:22
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παμβοχαϊκό 3-0 στο «Μελίνα Μερκούρη» κι έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών.

Η ομάδα του Βραχατίου απείλησε μέχρι το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ του 1ου και του 2ου σετ, αλλά ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Αλεξίεφ, τα σερβίς του Ανδρεάδη και πρώτο σκόρερ τον Ζουπάνη πήρε τον έλεγχο και τη νίκη.

Οι δύο ομάδες θα συνεχίσουν στη Σύρο, όπου την Πέμπτη θα αγωνιστούν στους ημιτελικούς του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς». Οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν με το διοργανωτή Φοίνικα και ο Παμβοχαϊκός με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

«Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα με συνεχόμενους αγώνες. Ήταν σημαντικό να κερδίσουμε το παιχνίδι σήμερα και τώρα συγκεντρωνόμαστε στον ημιτελικό του League Cup αρχικά και στη συνέχεια στους τελικούς του Challenge Cup», σχολίασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ. 

Ο Κώστας Δελκώστας, από την πλευρά του, δήλωσε: «Στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στο φάιναλ 4 του Λιγκ Καπ. Θέλουμε να κάνουμε καλή εμφάνιση και σαν πρώτο βήμα να περάσουμε στον τελικό και φυσικά σε έναν αγώνα να διεκδικήσουμε τον τίτλο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις