«Πρόβα» ενόψει Βαλένθια ο Παναθηναϊκός

Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018 18:53
UPD:19:03
A- A A+

Μια καλή προπόνηση ενόψει του αγώνα με την Βαλένθια έκανε το απόγευμα της Κυριακής ο Παναθηναϊκός στα Τρίκαλα.

Έχοντας ως κορυφαίους τους Θανάση Αντετοκούνμπο (25π.) και Κωνσταντίνο Μήτογλου (20π) οι «πράσινοι» έκαναν «περίπατο» απέναντι στην ουραγό ομάδα της Α1 και με το τελικό 96-66 διατήτησαν το αήττητο στην κορυφαία κατηγορία (20Χ20).

Ο Φιλντς από την πλευρά των γηπεδούχων έκανε μεγάλο ματς απέναντι στο «τριφύλλι» με 32 πόντους.

Ένα ημίχρονο ήταν ανταγωνιστική η θεσααλική ομάδα απέναντι στο... νωθρό σε άμυνα κι επίθεση Παναθηναϊκό (33-41), ωστόσο, από τη στιγμή που το συγκρότημα του Τσάβι Πασκουάλ αποφάσισε να «πατήσει γκάζι» τα πράγματα ξεκαθάρισαν.

Οι «πράσινοι» πέτυχαν 55 πόντους στα 20 λεπτά, δέχτηγκαν άλλους 33 κι έτσι έφτασαν σε μία ακόμη άνετη νίκη. Ο Πασκουάλ ξεκούρασε πολλούς βασικούς κι έτσι οι «ρεζέρβες» είχαν την... τιμητική τους.

Ο Μήτογλου με 20 πόντους και 4 ριμπάουντ έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ κορυφαίος των νικητών ήταν ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος σταμάτησεστους 25 πόντους. Και οι δύο προαναφερθέντες έκαναν ρεκόρ καριέρας σε πόντους με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Με επτά παίκτες στον πάγκο της, η ομάδα του Φώρη Τακιανού, έκανε ό,τι μπορούσε απέναντι στο μεγάλο αντίπαλό της, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την 17η ήττα (έχει 3 νίκες). Ο Τζον Φιλντς με 32 πόντους, αλλά και 13 ριμπάουντ έκανε το «ματς της ζωής του».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις