«Φουλάρει» για τετράδα ο ΠΑΟΚ

Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018 18:56
UPD:22:17
A- A A+

Σπουδαίο «διπλό» στη μάχη που δίνει για να μπει στην τετράδα πέτυχε ο ΠΑΟΚ στη Ρόδο επί του Κολοσσού, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ.

Οι Θεσσαλονικείς πήραν μία ακόμη σπουδαία νίκη στο πρωτάθλημα βελτιώνοντας το ρεκόρ τους σε 12-8, γεγονός που τους επιτρέπει να κάνουν όνειρα γι την είσόδό τους στην τεράδα.

Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη υπέστη την 11η ήττα της, αν και ήταν άκρως ανταγωνιστική απέναντι στο «Δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος «εξαργύρωσε» με τον καλύτερο τρόπο τη μεγάλη νίκη που πέτυχε επί του Άρη στο «Αλεξάνδρειο» στα μέσα της εβδομάδας.

Οι «ασπρόμαυροι» στηρίχτηκαν σε ένα ακόμη ματς στα «τρίποντα» (13/24), ενώ έπαιξε και πολύ καλή άμυνα στα τελευταία πέντε λεπτά της αναμέτρησης.

Πρωταγωνιστές της επιτυχίας ήταν οι Φιλ Γκος (18π.) και Θοδωρής Ζάρας (14π.), ενώ από τον Κολοσσό ξεχώρισε ο Τι Τζέι Μπρέι με 18 πόντους. 

Την καλύτερη δυνατή «ένεση» ηθικού έκανε η ΑΕΚ ενόψει της πρώτης μάχης με την Στρασμπούρ στους προημιτελικούς του Basketball Champions League.

Η Ένωση επιβλήθηκε με 96-86 του Λαυρίου στο κλειστό του ΟΑΚΑ και έβαλε σοβαρή υποψηφιότητα για την κατάκτηση της 3ης θέσης της κανονικής περιόδου, καθώς ακόμη και σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με το σημερινό της αντίπαλο έχει το «πάνω χέρι» (είχε ηττηθεί με 72-80 στο ματς του πρώτου γύρου).

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Ντελρόι Τζέιμς που πέτυχε 17 πόντους και μάζεψε 10 ριμπάουντ.

ο Ρέθυμνο υπερασπίστηκε την έδρα του, επικρατώντας με 91-84 του ΓΣΛ Φάρου και με την 8η νίκη του παραμένει μέσα στο παιχνίδι για την είσοδο στην πρώτη οκτάδα που οδηγεί στα play off.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις