Δείπνο Καραμανλή με βουλευτές της ΝΔ

Συνάντηση στις 12 με τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών
Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2006 11:09
A- A A+

Συνεργασία με τον υπουργό Οικονομικών και Οικονομίας, Γιώργο Αλογοσκούφη, θα έχει στις 12 το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Χθες το βράδυ, ο Πρωθυπουργος παρέθεσε δείπνο στους βουλευτές της ΝΔ σε εξοχικό κέντρο στη Νέα Μάκρη. Στο δείπνο εκλήθησαν αλφαβητικά οι πρώτοι 36 βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Η συζήτηση του πρωθυπουργού με τους βουλευτές περιεστράφη γύρω από τις πρόσφατες πυρκαγιές καθώς και τις δημοτικές εκλογές. Ο κ. Καραμανλής αναγνώρισε ότι οι πυρκαγιές σε Χαλκιδική και Λακωνία συνιστούν μεγάλο πλήγμα, ωστόσο εξέφρασε την ελπίδα ότι δεν θα πληγεί ο τουρισμός.

Ο κ. Καραμανλής τόνισε πως θα ληφθούν μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεπειών καθώς επίσης και των καταπατήσεων στις καμμένες εκτάσεις, όπως και άλλων παράνομων ενεργειών.

Όσον αφορά τις δημοτικές εκλογές, ο κ. Καραμανλής εμφανίστηκε αισιόδοξος και για το σύνολο της χώρας, αλλά και για την υπερνομαρχία. Ευχήθηκε δε καλή επιτυχία στον Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος παραβρέθηκε στο δείπνο.

Όπως είπε ο γραμματέας της Κ.Ο. του κυβερνώντος κόμματος, Απόστολος Σταύρου, θα γίνουν τρία ακόμη τέτοια δείπνα, προκειμένου να συμμετάσχουν όλοι οι βουλευτές του κόμματος.

Πηγή ΑΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή