Euroleague: Ήττα στη Μόσχα και τρίτος ο Ολυμπιακός

Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 21:02
UPD:21:14
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Ο Ολυμπιακός «κοίταξε στα μάτια» την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη Ρωσία, αλλά τελικά ηττήθηκε με 89-81 και «έπεσε» στην 3η θέση της κατάταξης, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη εξασφάλισε και μαθηματικά την πρωτιά (έχει ρεκόρ 22-5), ενώ οι Πειραιώτες βρίσκονται στην 3η θέση και είναι δύσκολο να βρεθούν πιο κάτω με βάση το πρόγραμμά τους στα τρία εναπομείναντα ματς.

O Νάντο ντε Κολό με 25 πόντους (4/4 τρίποντα) αναδείχθηκε «δήμιος» του Ολυμπιακού, που υποχώρησαν στην 3η θέση (18-9), με τη Φενερμπαχτσέ να είναι πλέον δεύτερη (19-8).

Ο Γιώργος Πρίντεζης με 24 πόντους ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του Πειραιά που πάλεψε, αλλά παρουσίασε «νεκρά διαστήματα» και τα βρήκε... σκούρα απέναντι στους ψηλούς της ρωσικής ομάδας. 

Ο Ολυμπιακός είχε και πάλι ως «αχίλλειο πτέρνα» τα ριμπάουντ (11 χαμένα), αλλά και τις ελεύθερες βολές (21/29). Δύο φορές που η ΤΣΣΚΑ έδειχνε να «πατάει γκάζι», η ελληνική ομάδα είχε την «απάντησε», πότε με τον Πρίντεζη και πότε με τον Σπανούλη, αλλά δεν υπήρχε διάρκεια.

Το βράδυ της Παρασκευής (23/03) το συγκρότημα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα υποδεχθεί την ουραγό της διοργάνωσης, Αναντολού Εφές κι έχει τον πρώτο λόγο για να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις