Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε.: Ανάκληση φορτηγών οχημάτων

Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2006 15:45
A- A A+

Δύο προγράμματα ανάκλησης φορτηγών οχημάτων εκτελεί η Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε..

Η πρώτη ανάκληση περιλαμβάνει 103 οχήματα τύπου ελαφρών φορτηγών VITO και VIANO, παραγωγής από Σεπτέμβριο 2005 έως Φεβρουάριο 2006, στα οποία σε περίπτωση οπίσθιας σύγκρουσης δεν μπορεί να διασφαλιστεί ότι οι πόρτες θα ξεκλειδώσουν αυτόματα και ότι θα ενεργοποιηθούν τα φώτα επείγουσας ανάγκης ("αλάρμ") αυτόματα. Οι πόρτες μπορούν να ανοιχτούν ανά πάσα στιγμή από το εσωτερικό τους με το χέρι.

Η δεύτερη ανάκληση περιλαμβάνει 31 οχήματα τύπου φορτηγών ACTROS και ATEGO, παραγωγής από Σεπτέμβριο 2004 έως Σεπτέμβριο 2005, στα οποία, κάτω από ορισμένες συνθήκες, μπορεί να λασκάρει η κοχλίωση του κεντρικού εδράνου στο κάθισμα Grammer, που θα μπορούσε να έχει ως συνέπεια να σπάσει το πλαίσιο του καθίσματος από την υπερφόρτωση που προκαλείται. Εάν σπάσει το πλαίσιο του καθίσματος, το κάθισμα μπορεί να ανατραπεί προς τα πίσω.

Μέχρι στιγμής, διευκρινίζεται, δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με τα ανωτέρω θέματα.

Όλοι οι κάτοχοι των εν λόγω οχημάτων θα ειδοποιηθούν σχετικά με προσωπικές επιστολές.

Η εταιρεία Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. καλεί όλους τους ιδιοκτήτες των παραπάνω οχημάτων να επισκεφθούν τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz, προκειμένου να ελέγξει και να επιδιορθώσει το αυτοκίνητό τους, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τη Γραμμή Εξυπηρέτησης MERCEDES-BENZ στο τηλέφωνο 800 11 76000.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή