Από Δευτέρα οι συναντήσεις Καραμανλή με κοινωνικούς φορείς ενόψει ΔΕΘ

Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2006 13:32
A- A A+

Αρχίζουν την ερχόμενη εβδομάδα οι συναντήσεις του πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, με κοινωνικούς φορείς ενόψει της ΔΕΘ.

Τη Δευτέρα, 28 Αυγούστου, στις 10 το πρωί, ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τη ΓΣΕΕ. Στη συνάντηση θα παρίστανται ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, ο υπουργός Ανάπτυξης, Δημήτρης Σιούφας, και ο υπουργός Απασχόλησης, Σάββας Τσιτουρίδης.

Στις 11:30, ο κ. Καραμανλής θα συναντηθεί με τον ΣΕΒ, παρουσία των υπουργών Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Την Τετάρτη, 30 Αυγούστου, στις 10 το πρωί, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Καραμανλής θα συναντηθεί με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος και στις 11:30 με το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος. Και στις δύο συναντήσεις θα συμμετάσχουν οι υπουργοί Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Την Πέμπτη, 31 Αυγούστου, στις 10 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τη Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΕΣΕΒΕ). Στις 11:15, με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) και στις 12:30 με την Εθνική Συνομοσπονδία Εθνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ). Στις συναντήσεις αυτές θα παρίστανται, επίσης, οι υπουργοί Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Τέλος, την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου, στις 10 το πρωί, ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με την ΑΔΕΔΥ, παρουσία των υπουργών Οικονομίας, Ανάπτυξης, Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, ενώ στις 11:30 θα ακολουθήσει συνάντηση με την ΠΑΣΕΓΕΣ, παρουσία των υπουργών Οικονομίας, Ανάπτυξης και Αγροτικής Ανάπτυξης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή