Η NOVA θα ζητήσει άμεσα την επανέναρξη του πρωταθλήματος από τον Βασιλειάδη

Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018 21:20
UPD:21:25
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, ζήτησε το συνδρομητικό κανάλι της NOVA, για το θέμα της διακοπής του πρωταθλήματος.

Η στάση της Super League για την επανέναρξη του πρωταθλήματος ανάγκασε τους ανθρώπους του καναλιού που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος να ζητήσει ραντεβού με τον κυβερνητικό παράγοντα την προσεχή Πέμπτη (22/03) το μεσημέρι.

Με επιστολή προς τον Γιώργο Βασιλειάδη η NOVA ζητά να συναντηθεί μαζί του, μετά την άρνηση της Super League να αναλάβει πρωτοβουλίες για την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Σε απαντητική επιστολή, η διοργανώτρια αρχή ξεκαθάρισε πως «δεν έχει καμία ευθύνη ή αρμοδιότητα για την διακοπή του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου», τόνισε πως «τέτοια γεγονότα συνέβαιναν και συμβαίνουν ανέκαθεν στον χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού» και σχολίασε πως ο μοναδικός υπεύθυνος για την διακοπή είναι ο υφυπουργός.

Στη συνάντηση που επίκειται οι άνθρωποι της NOVA θα ζητήσουν την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος, αφού η διακοπή του επηρεάζει οικονομικά το κανάλι, αλλά και κατ΄ επέκταση το «προιόν» στο σύνολό του (ομάδες, παίκτες, και ψηφιακή πλατφόρμα).

Αξίζει να επισημανθεί ότι η σύμβαση της Super League με το συνδρομητικό κανάλι περίπου 1.5 εκ. ευρώ για κάθε αγωνιστική που αναβάλλεται, ποσό που μπορεί ακόμα και να διπλασιαστεί, αν η επανέναρξη του πρωταθλήματος γίνει μετά το Πάσχα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις