Κασσάνδρα - Για ανευθυνότητα κατηγόρησε την κυβέρνηση ο Γ. Παπανδρέου

Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2006 14:11
A- A A+

Στην περιοχή της Κασσάνδρας Χαλκιδικής η οποία επλήγη από τη μεγάλη πυρκαγιά των προηγουμένων ημερών, περιοδεύει από το πρωί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου.

Κατά την επίσκεψή του στις καμμένες περιοχές ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέφρασε την οδύνη του για τη «βιβλική καταστροφή», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Ο κ. Παπανδρέου τόνισε πως «είναι άμεση ανάγκη να συμπαρασταθούμε στους πληγέντες με μέτρα αντιπλημμυρικά, αποζημιώσεων και σειρά άλλων πραγμάτων, τα οποία θα έχω την ευκαιρία να συζητήσω με τους τοπικούς παράγοντες».

Ο κ. Παπανδρέου έκανε λόγο για ανευθυνότητα της κυβέρνησης Καραμανλή, που όπως σημειώσε, έχει έναν απο τους πιο σύγχρονους στόλους πυρόσβεσης στην Ευρώπη και λόγω ανευθυνότητας και μικροκομματικών σκοπιμοτήτων έχει ουσιαστικά διαλύσει αυτή την υπηρεσία. «Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε με τόσο τραγικό τρόπο, σ' αυτήν εδώ την πρώην πανέμορφη περιοχή της Κασσάνδρας», παρατήρησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Για δηλώσεις Πάγκαλου

Ερωτηθείς για τις χθεσινές δηλώσεις Πάγκαλου στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ περί διάλυσης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ μετά το 2000, ο κ. Παπανδρέου επεσήμανε ότι «μιλάμε για την καταστροφή εδώ στην Κασσάνδρα, η οποία θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή