Αβέβαιο το μέλλον του Παπαδόπουλου στο Αμβούργο

Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018 19:11
UPD:19:24
EPA/FILIP SINGER
A- A A+

Εξαιρετικά δύσκολο φαντάζει το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο Αμβούργο ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Η έντονη κριτική που άσκησε ο διεθνής κεντρικός αμυντικός στις επιλογές της διοίκησης την περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά κι εναντίον του προπονητή του, δεν πέρασε απαρατήρητη από τους ανθρώπους του συλλόγου, που σύμφωνα με τα γερμανικά δημοσιεύματα είναι άκρως δυσαρεστημένοι με τη στάση του παίκτη.

Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο του Αμβούργου το κλίμα είναι βαρύ κι ασήκωτο για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, ο οποίος δύσκολα θα ξαναφορέσει την φανέλα του Αμβούργου:

«Δεν έχει το δικαίωμα να αμφισβητεί τις αθλητικές επιλογές της ομάδας. Δεν έχει καταφέρει τίποτα, αν δούμε τις 26 προηγούμενες αγωνιστικές. Μία ματιά στο βαθμολογικό πίνακα αρκεί», τόνισε ο εκτελεστικός διευθυντής Φρανκ Βέτσταϊν.

Θεωρείται βέβαιο πως η διοίκηση σε πρώτη φάση θα συνομιλήσει με τον ποδοσφαιριστή και με τον προπονητή της ομάδας, προκειμένου να τα βρουν μεταξύ τους (ο Παπαδόπουλος δεν ξεκίνησε στο τελευταίο ματς με αποτέλεσμα να «επιτεθεί» στον Κρίστιαν Τιτς»). Άλλωστε στην παρούσα χρονική περίοδο και με την ομάδα του γερμανικού Βορρά να παλεύει για τη σωτηρία της, το μόνο που δεν θα ωφελούσε σε τίποτα θα ήταν να συνεχιστεί αυτή η κόντρα.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη, Πολ Κουτσολιάκος προσπάθησε να υποβαθμίσει το γεγονός τονίζοντας: «Οι δηλώσεις του ήταν αχρείαστες, όχι όμως κάτι το δραματικό, όπως του εξήγησα. Εδώ και 1,5 χρόνο μπορείτε να δείτε τι έχει προσφέρει στο Αμβούργο, ελπίζω οι δύο πλευρές να τα βρουν και να λύσουν την διαφωνία τους».

Σε κάθε περίπτωση όμως, το γυαλί φαίνεται ότι όχι μόνο ράγισε, σχεδόν έσπασε. Το μέλλον στην σχέση του Αμβούργου με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο αυτή τη στιγμή μοιάζει πιο ζοφερό από ποτέ…

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις