Αγγλία: Παγκόσμιος Σαλάχ, ήττες - καταδίκες για Γουέστ Μπρομ και Στόουκ

Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018 19:54
UPD:21:42
REUTERS/PETER NICHOLLS
A- A A+

«Άστραψε και βρόντηξε» στο «Άνφιλντ» η Λίβερπουλ, συντρίβοντας την Γουότφορντ με 5-0. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ, που στους «κόκκινους» έχει εξελιχθεί σε επιθετικό παγκόσμιας κλάσης, έκανε «πόκερ» σκοράροντας τα τέσσερα γκολ της ομάδας του.

Ο Αιγύπτιος «πυροβόλησε» ανελέητα τον Ορέστη Καρνέζη, σκοράροντας απέναντι στον διεθνή τερματοφύλακα στο 4ο, 43ο, 77ο και 85ο λεπτό, ενώ ο Φιρμίνο είχε γράψει το 3-0 στο 49΄.

Σε δυσχερή θέση παραμένει η Γουέστ Μπρομ μετά και την 31η αγωνιστική στην Αγγλία, αφού ηττήθηκε για 17η φορά φέτος, παρέμεινε ουραγός στην Premier League με 20 βαθμούς (στο -10 από τη σωτηρία) και είναι πολύ δύσκολο να ανακάμψει. 

Αυτή τη φορά η ομάδα του Πάρντιου προηγήθηκε (49΄ Ροντρίγκες) αλλά δεν κατόρθωσε να κρατήσει ούτε το βαθμό στην έδρα της Μπόρνμουθ, που έφτασε στην ανατροπή με τα γκολ των Άιμπ (77΄) και Στάνισλας (89΄). 

Η Έβερτον νίκησε για δεύτερη φορά φέτος μακριά από το γήπεδό της, επικρατώντας 2-1 της Στόουκ και αφήνοντάς την επίσης σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς είναι προτελευταία. 

Το σκορ άνοιξε για τα «ζαχαρωτά» στο 69΄ ο Τοσούν, η Στόουκ ισοφάρισε στο 77΄ με τον Τσούπο-Μοτίνγκ, αλλά ήταν και πάλι ο Τούρκος επιθετικός της Έβερτον που έγραψε την ιστορία αυτού του αγώνα, στο 84΄, ενώ οι γηπεδούχοι έπαιζαν από το 30΄ με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Άνταμ για σκληρό φάουλ στον Ρούνεϊ. 

Εκτός έδρας νίκη και για την Κρίσταλ Πάλας, που με τον Τόμκινς στο 23΄ και το πέναλτι του Μιλιβόγιεβιτς στο 67΄ έφυγε με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Χάντερσφιλντ. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις