Champions League: Στα προημιτελικά Σεβίλη και Ρόμα

Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018 23:34
UPD:23:37
EPA/ALESSANDRO DI MEO
A- A A+

Σεβίλη και Ρόμα είναι οι πρώτες ομάδες που προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Champions League, με την ισπανική ομάδα να θριαμβεύει στο Μάντσεστερ απέναντι στη Γιουνάιτεντ (2-1) και τους «τζαλορόσι» να αφήνουν εκτός τη Σαχτάρ Ντόνετσκ (1-0).

Η έκπληξη της βραδιάς έγινε στην Αγγλία, όπου οι «κόκκινοι διάβολοι» υποδέχθηκαν το συγκρότημα από την Ανδαλουσία έχοντας φύγει με 0-0 από το «Σάντσεθ Πιθχουάν» στο πρώτο παιχνίδι.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο πήγε συντηρητικά, αφού της αρκούσε μόνο ένα γκολ για την πρόκριση, αρκεί να μη δεχόταν εκείνη. Το πρώτο το κατόρθωσε σκοράροντας με τον Λουκάκου στο 84΄.

Ατυχώς όμως για τους γηπεδούχους, είχαν ήδη δεχθεί δύο γκολ από τον Μπεν Γεντέρ στο 74ο και 78ο λεπτό, με τον Γάλλο επιθετικό να έχει περάσει ως αλλαγή στο 72΄ και να «σκοτώνει» τα όνειρά τους!

Να σημειωθεί ότι η Σεβίλη προκρίθηκε στην «οκτάδα» της πρώτης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA για πρώτη φορά μετά το 1958!

Στο «Ολίμπικο» η Ρόμα πήγαινε επίσης για ένα γκολ και να κρατήσει το «μηδέν» μετά την ήττα με 1-2 στην Ουκρανία, και τα κατάφερε περίφημα.

Ο Τζέκο έστειλε στα ουράνια την ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας με το γκολ που πέτυχε στο 52΄, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέδωσαν τα όπλα μετά την αποβολή του Όρντετς στο 79΄.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις