Super League: Μόνη στην 5η θέση η Ξάνθη, πάντα σε κίνδυνο η Λαμία

Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018 19:35
UPD:19:39
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Η Ξάνθη έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση της 5ης θέσης, που δίνει το ευρωπαϊκό «εισιτήριο» μετά τη σημερινή της νίκη με 1-0 επί του Παναιτωλικού, ενώ το 1-1 ανάμεσα στη Λαμία και στον Λεβαδειακό βάζει σε περιπέτειες την ομάδα της Φθιώτιδας.

Το γκολ του Κάστρο στο 23ο λεπτό έκρινε την αναμέτρηση στα Πηγάδια, με τη Ξάνθη να πανηγυρίζει το σπουδαίο «τρίποντο» χάρις στο οποίο παραμένει μόνη στην 5η θέση της κατάταξης, ενώ οι Αγρινιώτες με 29 δεν κινδυνεύουν ιδιαίτερα.

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε ο Άργκους με σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού (σ.σ. δεν μπορούσε να πατήσει το πόδι του), αφήνοντας τον Παναιτωλικό με 10 παίκτες, στο 83ο λεπτό.  

                Σε περιπέτειες η Λαμία

Μοιράστηκαν βαθμούς κι εντυπώσεις Λαμία και Λεβαδειακός (1-1) στη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική της Super League.

Οι Βοιωτοί με το βαθμό ανέβηκαν στην 9η θέση με 30 βαθμούς, ενώ η Λαμία, που «καιγόταν» περισσότερο για τη νίκη βρίσκεται στην 13η με 24, πέντε περισσότερους από τον Απόλλωνα Σμύρνης, που παίζει αύριο (12/03) στους «Ζωσιμάδες» με τον ΠΑΣ Γιάννινα. 

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 33΄ με τον Γιακουμάκη, αλλά η «απάντηση» των γηπεδούχων ήταν άμεση, καθώς ισοφάρισαν στο 40΄ με τον Τσούκαλο. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις