Ουάρντα... ο λυτρωτής

Ο Αιγύπτιος «χτύπησε» στο 93΄ και ο Ατρόμητος πήρε την ισοπαλία (2-2) στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο
Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018 19:41
UPD:19:47
INTIME SPORTS/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
A- A A+

Το εκπληκτικό γκολ του Αμρ Ουάρντα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων χάρισε στον Ατρόμητο ένα βαθμό (2-2) στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου, που είχε προηγηθεί με 2-0!

Ο Αιγύπτιος μέσος σκόραρε με κεφαλιά-δυναμίτη από το ύψος του πέναλτι και με 8ο τέρμα του στη Super League έστειλε τους Περιστεριώτες στην 3η θέση της Super League (ισοβαθμούν με τον Ολυμπιακό στους 47 βαθμούς), ενώ δεν επέτρεψε στους Νεοσμυρνιώτες να κάνουν ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση της 5ης θέσης, όπου και βρίσκονται μετά το ματς (33β.) 

Καλύτερη ήταν η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου στο πρώτο 45λεπτο, χωρίς καμία από τις δύο ομάδες όμως να κάνει της μεγάλη ευκαιρία. Στο 4΄ ο Βλάχος βγήκε από δεξιά μπήκε στην περιοχή και έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά του Ντάουντα, δύο λεπτά αργότερα. Σειρά του Γιαννούλη να απειλήσει στο 34΄ (απόκρουσε ο Κότνικ). 

Ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ με την έναρξη του β΄ μέρους. Συγκεκριμένα στο 48΄ ο Σπιριντόνοβιτς, μετά από κάθετη πάσα του Σαββίδη, νίκησε τον Γιαννιώτη. Ωστόσο το γκολ δεν θα έπρεπε να μετρήσει, καθώς ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ το οποίο δεν υπέδειξε ο βοηθός διαιτητής. 

Ο Ατρόμητος προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά στο 52΄ και στο 53΄ ο Κότνικ απόκρουσε πλασέ του Γιαννούλη και κεφαλιά του Ουάρντα αντίστοιχα. Στο 55΄ ο Ντάουντα πλάσαρε από κοντά, αλλά πάνω από την εστία.  

Και αφού οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν, το έκαναν οι γηπεδούχοι στο 59΄ και πάλι με τον Σπιριντόνοβιτς, το σουτ του οποίου από την σέντρα του Βλάχου πέρασε κάτω από τα πόδια του Γιαννιώτη κι έγραψε το 2-0.

Ο Ατρόμητος μείωσε στο 66΄ με κεφαλιά του Κωτσόπουλου, σε εκτέλεση κόρνερ του Γιαννούλη, ο οποίος στο 67΄ έκανε ένα καλό σουτ το οποίο μπλόκαρε ο Κότνικ. Η λύτρωση για τον Ατρόμητο ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν σε σέντρα του Ντιγκινί από τα δεξιά, ο Ουάρντα με εκπληκτική κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις