Κυρ. Μητσοτάκης: Δεν υπάρχει ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς

Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2018 19:49
UPD:09/03/2018 00:22
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Βολές κατά της κυβέρνησης για τους χειρισμούς της στα εθνικά θέματα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη δευτερολογία του στη συζήτηση επί της πρότασης του κόμματός του για συγκρότηση Προανακριτικής Επιτροπής που θα διερευνήσει τυχόν ευθύνες των Παναγιώτη Κουρουμπλή, Ανδρέα Ξανθού και Παύλου Πολάκη στον τομέα του φαρμάκου.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επεσήμανε ότι «δεν υπάρχει ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς. Κάηκε το ηθικό σας πλεονέκτημα».

Απαντώντας στον Πρωθυπουργό, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι «είναι υποχρέωσή σας κύριε Τσίπρα να βρίσκετε εδώ» και σημείωσε πως «δεν θα δεχθώ από εσάς καμιά απολύτως υπόδειξη ούτε για το ήθος μου ούτε για τον τρόπο που αρθρώνω τον πολιτικό μου λόγο».

Κατηγόρησε, δε, τον Πρωθυπουργό πως δίχασε τον ελληνικό λαό. «Κατηγορήσατε τον ελληνικό λαό που διαμαρτυρήθηκε για το μακεδονικο ως φασίστες και όχλο», συμπλήρωσε και διερωτήθηκε: «Πώς μπαίνετε στη συζήτηση χωρίς να έχετε εξασφαλίσει τη συναίνεσή μας;».

Συνεχίζοντας, χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό επιπόλαιο και τον κατηγόρησε πως επιλέγει να συμπορευθεί «με έναν άνθρωπο που είναι, σήμερα, απών και δεν σας ενώνει τίποτα ιδεολογικά παρά μόνο η αγάπη για την καρέκλα», εννοώντας τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο.

Ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση αν πρέπει ή δεν πρέπει η επιτροπή για τη Novartis να καλέσει τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες να καταθέσουν.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή