Σφαιρόπουλος: «Ύπουλο το ματς με την Μπάμπεργκ»

Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2018 18:41
UPD:18:52
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Την προσοχή των παικτών του στο αυριανό (9/03, 21:00) ματς με την Μπάμπεργκ επέστησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Οι εννέα σερί ήττες της γερμανικής ομάδας δεν αποπροσανατολίζουν τον τεχνικό του Ολυμπιακού, ο οποίος θεωρεί ότι οι παίκτες του θα πρέπει να αντιμετωπίσουν πάρα πολύ σοβαρά τον αντίπαλό τους, προκειμένου να μην πάθουν τη ζημιά.

«Το αυριανό ματς είναι ύπουλο. Απέναντί μας θα βρούμε μία πολύ καλή ομάδα, η οποία δεν έχει πάρει τα αποτελέσματα που της αξίζουν.

Το γεγονός πως κέρδισε δύο εκτός έδρας ματς κι έκτοτε μετρά εννιά σερί ήττες, σε συνδυασμό με το νέο προπονητή, καθιστά το παιχνίδι πολύ επικίνδυνο. Ελπίζω αύριο να κάνουν όλοι αυτό που πρέπει, για να βγάλουμε αυτά που έχουμε δουλέψει και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα», επισήμανε ο Έλληνας προπονητής και συνέχισε:

«Η Μπάμπεργκ είναι ομάδα με ταλέντο. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, να εφαρμόσουμε το πλάνο μας και θεωρώ ότι όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμοι για να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους». 

Σχετικά με τον Μπόμπι Μπράουν που έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού στη Euroleague στη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, ο τεχνικός των Πειραιωτών επισήμανε:

«Ο Μπράουν είναι ένας παίκτης με ποιότητα κι εμπειρία. Γι' αυτό αποκτήθηκε, για να μας δώσει το κάτι παραπάνω. Είναι έξυπνος, καταλαβαίνει τι και πότε πρέπει να το κάνει.

Είδαμε ότι και με τον Παναθηναϊκό πήρε πρωτοβουλίες, αλλά και έτρεξε την ομάδα. Θεωρώ πως όσο περνά ο καιρός, θα γίνεται καλύτερος. Θα χρειαστεί παραπάνω χρόνο, σε σχέση με τον Τιλί, για να μπει στο κλίμα της ομάδας.».

Ο Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Ντάνιελ Χάκετ: «Πάντα είναι ιδιαίτερα όταν αντιμετωπίζεις παίκτες με τους οποίους έχεις συνεργαστεί. Με τον Ντάνιελ είχαμε και έχουμε μία άριστη και ειλικρινή καλή σχέση, έχουμε ακόμη. Δυστυχώς, έτσι λειτουργεί ο επαγγελματισμός». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις