Πρώτη επαφή, Super League-Cosmote TV, για την κεντρική διαχείριση

Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2018 15:12
UPD:15:34
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
A- A A+

Συζητήσεις με στελέχη της Cosmote TV ξεκίνησαν οι άνθρωποι της Super League, με σκοπό να δουν τις προθέσεις τους γύρω από το κομμάτι της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Η πρώτη, διερευνητικού περισσότερο τύπου, επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές διεξήχθη την Τετάρτη (7/03), με αντικείμενο συζήτησης αποκλειστικά και μόνο το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος της Super League.

Ως γνωστό μετά την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν, η συνεργασία με το συνδομητικό κανάλι της NOVA παύει να υφίσταται, μετά τη ρήξη στις σχέσεις μεταξύ του συνεταιρισμού και του καναλιού της Κάντζας.

Στη συνάντηση, που ήταν η πρώτη μεταξύ Λίγκας-Cosmote TV, οι εκπρόσωποι της διοργανώτριας αρχής ενημέρωσαν το συνδρομητικό κανάλι του ΟΤΕ για όλα τα νέα δεδομένα που μπορούν να εφαρμοστούν στο μοντέλο της κεντρικής διαχείρισης, ενώ τους παραχώρησαν λεπτομερή στοιχεία σχετικά με την αξία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Από τα όσα διέρρευσαν οι άνθρωποι της Cosmote TV άκουσαν με προσοχή τις εισηγήσεις των μελών του συνεταιρισμού και δεν έκρυψαν ότι αυτά που άκουσαν τους προκάλεσαν μεγάλο ενδιαφέρον.

Πάνω σε αυτή τη βάση θα ακολουθήσουν κι άλλες επαφές στο άμεσο μέλλον και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

                Συμφωνία 8 ΠΑΕ με τη NOVA;

Λίγη ώρα αφότου είδε το φως της δημοσιότητας η είδηση για τη συνάντηση μελών της Super League με στελέχη της Cosmote TV, βγήκε και η πρώτη αντίδραση από το κανάλι της NOVA.

Όπως αποκάλυψαν πηγές προσκείμενες στο κανάλι της Κάντζας, υπάρχει ήδη συμφωνία με 8 ΠΑΕ της Super League, εκ των οποίων οι 6 έχουν ήδη υπογράψει διμερή δεσμευτική σύμβαση, ενώ άλλες με άλλες 2 βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων.

Εξυπακούεται ότι εάν όντως έτσι έχουν τα πράγματα αλλάζουν εντελώς τα δεδομένα με την Cosmote TV. Στελέχη της NOVA, μάλιστα, υποστήριξαν ότι ίσως και την προσεχή εβδομάδα να είναι σε θέση να προβούν και στις σχετικές ανακοινώσεις.

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις