Γιαννακόπουλος: Μετάνιωσα με τον Σπανούλη

Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2018 10:06
UPD:10:09
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗ
A- A A+

Μετανιωμένος για το περιστατικό με τον Βασίλη Σπανούλη τον Μάιο του 2015 στ΄ αποδυτήρια του ΟΑΚΑ δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη συνέντευξή του στο All Star Basket.

Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε και στην κόντρα του με την Euroleague προαναγγέλοντας άμεσα εξελίξεις, ενώ μίλησε και για τους αδλεφούς Αγγελόπουλους.

-Για τη διένεξη με την EuroLeague και τον Τζόρντι Μπερτομέου ανέφερε: «Καμία προσωπική αντιπαράθεση δεν έχω με τον Τζόρντι. Η βασική μας διαφωνία με την EuroLeague είναι η μη ισότιμη αντιμετώπιση όλων των σωματείων σε διάφορα επίπεδα». 

-Για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Παναθηναϊκού από την Euroleague και το αν αυτό θα έχει άμεσο αντίκτυπο και στο πρεστίζ του συλλόγου αλλά και στα οικονομικά θέματα: «Διαφωνώ ότι θα πληγεί το πρεστίζ του συλλόγου και βεβαίως όλα τα έχω μελετήσει. Σύντομα θα έχουμε εξελίξεις».

-Για το αν θεωρεί ανέφικτο ένα moratorium με τους αδελφούς Αγγελόπουλους: «Παρόλο που εκείνοι ξεκίνησαν την αντιπαράθεση επιτιθέμενοι άνευ λόγου και αιτίας σε εμένα, μετά τον νικηφόρο για τον Παναθηναϊκό τελικό Κυπέλλου τη σεζόν 2012-13, έχω κάνει επανειλημμένες προσπάθειες και ατελείωτες υπερβάσεις, ώστε να υπάρξει το moratorium που αναφέρετε. Αυτό το γνωρίζει καλά όλος ο μπασκετικός κόσμος. Αυτά τα παιδιά δεν έχουν μάθει να χάνουν και απ’ ότι φαίνεται, δεν θα μάθουν ποτέ». 

-Για το αν θα έκανε follow στο Instagram τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο: «Αδύνατον να πιστέψω πλέον ότι όντως ο λογαριασμός RED3POINTER είναι ο Παναγιώτης, αφού δεν ξέρει να σουτάρει…». 

-Για το αν έχει μετανιώσει για κάποια αντίδρασή του: «Ναι… Με τον Σπανούλη.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις