Ford: Δυναμική εκκίνηση σε έκδοση ST-Line

Νέο Edge με κινητήρα EcoBlue Bi-Turbo 238 ίππων
Τρίτη, 06 Μαρτίου 2018 10:38
sfoulon
A- A A+

Από την έντυπη έκδοση 

Η αλήθεια είναι πως πριν καν το χαρούμε στα μέρη μας -η κρίση δεν ευνοεί τα δίλιτρα- προέκυψε η καινούργια σειρά. Η Ford αποκάλυψε το νέο Edge για την ευρωπαϊκή αγορά, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για το πιο προηγμένο τεχνολογικά SUV στην ιστορία της εταιρείας. Κάνει ντεμπούτο σε έκδοση ST-Line, με καινοτόμες τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού, ισχυρούς νέους κινητήρες και premium εξοπλισμό άνεσης.

Ο κινητήρας 2.0 EcoBlue 238 ίππων υιοθετεί νέο σύστημα bi-turbo, που βελτιστοποιεί τη ροπή στις χαμηλές στροφές, την πολιτισμένη λειτουργία και την οικονομία καυσίμου. Επίσης, το νέο Ford Edge λανσάρει για πρώτη φορά στην Ευρώπη μία νέα, ισχυρή και αποδοτική έκδοση του κινητήρα ντίζελ 2.0L EcoBlue της Ford, σε συνδυασμό με νέο, οκτατάχυτο, αυτόματο κιβώτιο για άνεση στο ταξίδι. Προσφέρει μία ολοκληρωμένη γκάμα τεχνολογιών υποστήριξης οδηγού, βασισμένων σε κάμερες και αισθητήρες, που κάνουν τα ταξίδια πιο άνετα, λιγότερο στρεσογόνα, όπως τονίζεται αρμοδίως, ενώ βοηθούν τους οδηγούς να αποφύγουν ή να μετριάσουν τις επιπτώσεις μιας σύγκρουσης. Για πρώτη φορά στην Ευρώπη διατίθενται τα συστήματα Post Collision Braking, Evasive Steering Assist, και Adaptive Cruise Control με Stop-and-Go και Lane Centring Assist.

Το σπορ Edge ST-Line προσφέρει επιδόσεις Ford Performance, περιλαμβάνει ζάντες 20 ιντσών και διακοσμητικά πάνελ στο χρώμα του αμαξώματος, σπορ ανάρτηση και σύστημα τετρακίνησης Ford Intelligent All Wheel Drive. Υιοθετεί νέα αισθητική μπροστά και πίσω, φαρδιά μάσκα με κυψελοειδή δομή. Στα highlights της ανανεωμένης καμπίνας, το SYNC3 με οθόνη αφής οκτώ ιντσών προσφέρει άμεση συνδεσιμότητα, ενώ διατίθεται premium ηχοσύστημα B&O PLAY 1.000 Watt και ασύρματη φόρτιση τηλεφώνου. 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή