Γκαρθία: Από «ατυχία» όλες οι αμφισβητούμενες φάσεις είναι εις βάρος μας

Κυριακή, 04 Μαρτίου 2018 23:28
UPD:05/03/2018 08:30
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ BIRNTAC
A- A A+

Αιχμές για τη διαιτησία αλλά και για τους προκάτοχούς του άφησε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

«Ναι, έχουμε την "ατυχία" όταν υπάρχει μία αμφισβητούμενη φάση, πάντοτε αυτή η φάση να μην είναι υπέρ μας. Πιστεύω ότι είναι "ατυχία"», σχολίασε για το πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής Ευαγγέλου. 

Όσο για το ότι ο Ολυμπιακός επέτρεψε φάσεις σε μια ομάδα που έπαιζε με παίκτη λιγότερο; «Πάντα στα τελευταία λεπτά χάνουμε τον ρυθμό μας [...] Δεν ήθελα να κάνω αλλαγές αμυντικών για να μην στείλω λάθος μηνύματα στην ομάδα. Προτίμησα να κάνω αλλαγές επιθετικών, όμως, αυτή η απόφαση μάς κόστισε, γιατί με αυτό τον τρόπο χάσαμε το αποτέλεσμα»

Για το θέμα της φυσικής κατάστασης ανέφερε: «Αυτό που έχω να πω είναι ότι από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα, είδα το πρόβλημα αυτό και ήταν σοβαρό. Όμως δεν είναι δική μου δουλειά να πω ποιος φταίει»

Και κατέληξε: «Σίγουρα θα πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να κοιτάξουμε τι συμβαίνει στην ομάδα μας, να δούμε αν οι παίκτες μας είναι καλύτεροι από τους παίκτες του Ολυμπιακού των προηγούμενων ετών ή των αντιπάλων».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις