Super League: Ανάσανε στα Περιβόλια η Λαμία

Σάββατο, 03 Μαρτίου 2018 16:45
UPD:16:56
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Πολύ σημαντική νίκη για το μέλλον της στην κατηγορία σημείωσε η Λαμία, επικρατώντας με 2-1 του Πλατανιά στα Περιβόλια των Χανίων, στην εναρκτήρια αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής.

Με τη νίκη τους οι Φθιώτες έφτασαν στους 23 βαθμούς και απέχουν (με παιχνίδι περισσότερο) 7 βαθμούς από τον Απόλλωνα Σμύρνης και 5 από την Κέρκυρα, ενώ οι γηπεδούχοι παρέμειναν στους 10 βαθμούς και την τελευταία θέση.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και έχασαν ευκαιρίες για ένα γκολ. Στο 29΄ μετά από κόρνερ του Νίλι ο Ουντότζι μπήκε στην πορεία της μπάλας αλλά αστόχησε ελάχιστα και στο 33΄ το σουτ του Νίλι απέκρουσε σωτήρια ο Παπαδόπουλος.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε σε ανάλογο μοτίβο, αλλά ήταν η Λαμία το σκορ, έστω και με «φίλια πυρά»: στο 62΄ και ύστερα από σέντρα του Βασιλαντωνόπουλου ο Στάμου έβαλε λάθος το πόδι και άνοιξε το σκορ, με αυτογκόλ.

Στο 65΄ οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να διπλασιάσουν, όταν ο Βάντερσον έφυγε στην αντεπίθεση αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κλιάιτς, παρότι βρέθηκε μόνος απέναντί του.

Στο 78΄ η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ διπλασίασε, όταν ύστερα από γύρισμα και πάλι από τον Βασιλαντωνόπουλο, ο Μπλάζιτς με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Πλατανιάς μείωσε στο 85΄ με πέναλτι του Ενσικουλού, στο οποίο είχε υποπέσει ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος επί του Γκρζέλτσακ.

Η Λαμία τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, καθώς στο 90ό λεπτό αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες ο Πίτι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις