«Καίει» τον ΠΑΟΚ η συμπληρωματική έκθεση του Αρετόπουλου

Παρασκευή, 02 Μαρτίου 2018 17:57
UPD:18:09
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

«Καίει» τον ΠΑΟΚ η συμπληρωματική έκθεση του διαιτητή του ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό (που δεν έγινε ποτέ), Αλέξανδρου Αρετόπουλου.

Η υπόθεση των όσων συνέβησαν στο γήπεδο της Τούμπας λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα εκδικάζεται αυτή την ώρα από την πειθαρχική επιτροπή της Super League, ωστόσο, υπήρξαν νέα δεδομένα που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην τελική της έκβαση.

Ο διαιτητής Αρετόπουλος παρέδωσε συμπληρωματική έκθεση, στην οποία αναφέρει ότι ο αγώνας δε ξεκίνησε ποτέ εξαιτίας του τραυματισμού του προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, κάτι που δεν είχε αναφέρει αρχικά στο φύλλο αγώνα. 

Η εξέλιξη αυτή σαφώς και είναι εις βάρος των «ασπρόμαυρων», από τη στιγμή που ο ρέφερι του ντέρμπι καθιστά ουσιαστικά υπεύθυνους τους γηπεδούχους για τη μη διεξαγωγή του ματς, λόγω τραυματισμού αξιωματούχου (ο οποίος επιβεβαιώνεται από τον γιατρό του αγώνα), ενώ όπως προσθέτει ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γκαρθία είχε κανονικά δικαίωμα να βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την έκπληξη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, που σαφώς δεν περίμεναν ότι τα πράγματα θα έπαιρναν τέτοια τροπή. Αμέσως οι «ασπρόμαυροι» ζήτησαν αναβολή της υπόθεσης, ή διακοπή της διαδικασίας έως την ερχόμενη Δευτέρα, που δεν έγινε αποδεκτή από την δικαστή κ. Σκολαρίκη.

Η ίδια είχε είχε αποφασίσει πέρυσι για την τιμωρία του Παναθηναϊκού για το αντικείμενο που τραυμάτισε στο κεφάλι τον Βλάνταν Ίβιτς. Η κ. Σκολαρίκη απέρριψε το αίτημα αναβολής των «ασπρόμαυρων» και διέκοψε για λίγη ώρα, έτσι ώστε να προετοιμαστούν οι Θεσσαλονικείς με βάση τα νέα δεδομένα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις