Σφαιρόπουλος: Δεν νομίζω ότι μια νίκη θα κρίνει το πλεονέκτημα έδρας

Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2018 19:28
UPD:19:31
INTIME SPORTS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Άπαντες στον Ολυμπιακό τελούν εν γνώσει της σημασίας ενός αγώνα με τον Παναθηναϊκό, πολλώ μέλλον όταν αυτός είναι στο επίπεδο της Ευρωλίγκας.

Σε αυτό εστίασε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ενόψει του αυριανού παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ, για την 24η αγωνιστική της Euroleague, σχολιάζοντας ταυτόχρονα ότι η παρουσία νέων παικτών στους «αιώνιους» δεν προκαλεί εκπλήξεις σε κανένα από τα τεχνικά επιτελεία.

«Παίζουμε εναντίον μιας ομάδας που την ξέρουμε και μας ξέρει καλά. Το ζητούμενο είναι να κάνουμε στο γήπεδο αυτά που πρέπει να κάνουμε» τόνισε και αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του Μπόμπι Μπράουν και την αναμενόμενη πρώτη παρουσία στο παρκέ του Κιμ Τιλί, μετά το σοβαρό τραυματισμό του πριν 3,5 μήνες.

«Σίγουρα είναι δύο παιδιά που θα μας βοηθήσουν πολύ περισσότερο στο μέλλον. Και τώρα μπορούν. Ο Τιλί ήταν και πριν εδώ, αλλά προέρχεται από τραυματισμό. Ο Μπράουν είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης, είναι μία εβδομάδα μαζί μας και του έχουμε κάνει ταχύρρυθμα μαθήματα. Και οι δύο είναι ετοιμοπόλεμοι και όσο περνά ο καιρός θα παίζουν καλύτερα και θα αφομοιωθούν από την υπόλοιπη ομάδα», είπε.

Όσο για το αν μία νίκη επί του Παναθηναϊκού αποτελεί καθοριστικό βήμα για την εξασφάλιση του αβαντάζ έδρας; «Δεν σκεφτόμαστε τι θα γίνει στο μέλλον. Σκεφτόμαστε μόνο αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις μας. Δεν νομίζω ότι αυτή η νίκη θα “κρίνει” το πλεονέκτημα έδρας ή θα το “αγκαλιάσουμε”, αλλά σίγουρα θα είναι μία εκτός έδρας νίκη πολύ σημαντική, όπως και κάθε νίκη σε αυτήν τη φάση που βρισκόμαστε», απάντησε ο Σφαιρόπουλος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις