Σε φιλανθρωπικό αγώνα για τη UNICEF θα παίξει ο Μπολτ

Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018 13:19
UPD:13:21
REUTERS/DYLAN MARTINEZ
A- A A+

Ο Γιουσέιν Μπολτ έλυσε το μυστήριο σχετικά με τη χθεσινή ανάρτησή του... Ο Τζαμαϊκανός θρύλος των σπριντ θα εκπληρώσει το όνειρό του να παίξει ποδόσφαιρο στο αγαπημένο του «Ολντ Τράφορντ», αλλά όχι ως αθλητής επαγγελματικής ομάδας.

Όπως ανακοίνωσε μέσω των social media, συμμετάσχει σε φιλικό αγώνα για τη UNICEF με μία ομάδα μικτής κόσμου, απέναντι σε ένα αγγλικό συγκρότημα που θα έχει αρχηγό τον διάσημο τραγουδιστή Ρόμπι Γουίλιαμς.

Η αναμέτρηση θα τελεστεί την Κυριακή 10 Ιουνίου στο γήπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τη συμμετοχή μεγάλων ονομάτων πρώην ποδοσφαιριστών.

Τα εισιτήρια τιμώνται από 10 έως 50 στερλίνες και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα αποκτήσουν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των «κόκκινων διαβόλων». 

«Το όνειρό μου είναι να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Τον Ιούνιο θα μπορέσω να πατήσω στο χορτάρι του "Ολντ Τράφορντ" και να παίξω απέναντι σε κάποιους από τους μεγάλους θρύλους του ποδοσφαίρου», ήταν το μήνυμα του Μπολτ στο σάιτ της Γιουνάιτεντ.

«Αυτό είναι σημαντικό. Μου αρέσει ο ενθουσιασμός του ανταγωνισμού, οπότε ο Ρόμπι και η ομάδα της Αγγλίας πρέπει να προσέχουν, γιατί δεν πρόκειται να τους χαριστώ», συμπλήρωσε ο οκτάκις «χρυσός» Ολυμπιονίκης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις