Αναβλήθηκαν οι υποθέσεις ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 18:39
UPD:18:43
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Δύο αναβολές για την 1η και 15η Μαρτίου δόθηκαν σήμερα (22/02) από τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα των ΕΠΟ και Super League.

Η εκδίκαση της υπόθεσης του ΠΑΟΚ θα εκδικαστεί από την πειθαρχική επιτροπή της διοργανώτριας αρχής στις 15 Μαρτίου, καθώς η πρόσθετη παρέμβαση του Ολυμπιακού στάθηκε η αιτία της αναβολής.

Οι Πειραιώτες ζήτησαν να ασκηθεί δίωξη στον «Δικέφαλο του Βορρά» με βάση τα άρθρα 4α και 4β του πειθαρχικού κώδικα, τα οποία μπορούν να επιφέρουν ποινή αφαίρεσης βαθμών.

Επίσης υπέβαλλαν καταγγελία-αίτηση προς τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ, προκειμένου να ζητηθεί από το «Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων» η καταγραφή των ζημιών που προκλήθηκαν στο στάδιο των «Ζωσιμάδων» από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, στον πρόσφατο αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Την 1η του ερχόμενου μήνα θα εκδικαστεί τελικά από την επιτροπή της ΕΠΟ η έφεση του Ολυμπικακού κατά της πρωτόδικης ποινής που επιβλήθηκε στην πειραϊκή ΠΑΕ για τα επεισόδια στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (οι «ερυθρόλευκοι» τιμωρήθηκαν με αφαίρεση τριών βαθμών, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 90.000 ευρώ). 

Η αναβολή ζητήθηκε (και δόθηκε) επειδή ο νομικός εκπρόσωπος της πειραϊκής ομάδας, Αργύρης Λίβας, δήλωσε κώλυμα, καθώς εκείνη την ώρα βρισκόταν στη Super League για να καταθέσει την πρόσθετη παρέμβαση των «ερυθρολεύκων», στη δίωξη που έχει ασκηθεί εις βάρος του ΠΑΟΚ.

 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις