Πρόσθετη παρέμβαση Ολυμπιακού στην υπόθεση του ΠΑΟΚ. Τι απαντά ο «Δικέφαλος του Βορρά»

Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018 15:36
UPD:15:46
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Αποφασισμένος να εξαντλήσει όλα τα νομικά «παράθυρα» που υπάρχουν, προκειμένου να αλλάξει το κατηγορητήριο στην υπόθεση των επεισοδίων της Τούμπας, είναι ο Ολυμπιακός.

Το νομικό επιτελείο των «ερυθρόλευκων» αφού μελέτησε προσεκτικά το λόγο που κλήθηκε σε απολογία η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ (για αύριο Πέμπτη, 22/02), αποφασίστηκε να κάνει πρόσθετη παρέμβαση στην υπόθεση ελπίζοντας ότι το πρωτοβάθμιο όργανο της Λίγκας θα αλλάξει το κατηγορητήριο και η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης θα αντιμετωπίσει και το ενδεχόμενο τιμωρίας της με αφαίρεση βαθμών.

Από τη στιγμή που ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν έχει κληθεί σε απολογία με βάση άρθρα που προβλέπουν κάτι τέτοιο κι εφόσον οι Πειραιώτες έχουν έννομο συμφέρον, προχώρησαν στην πρόσθετη παρέμβαση με την ελπίδα ότι θα αλλάξει το κατηγορητήριο για τους «ασπρόμαυρους». 

Η αντίδραση των πρωτοπόρων της Super League ήταν άμεση, τονίζοντας μέσω... διαρροής ότι ο Ολυμπιακός επιδιώκει να δυναμιτίσει το κλίμα ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής. Κάνουν ακόμη λόγο για γελοιοποίηση από πλευράς του αντιπάλου τους, ενώ δεν ανησυχούν καθόλου για την έκβαση της υπόθεσης.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις