Champions League: «Κλείδωσε» την πρόκριση η Μπάγερν

Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018 23:49
UPD:23:51
REUTERS/MICHAELA REHLE
A- A A+

Το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς του Champions League εξασφάλισε από το βράδυ της Τρίτης (20/02) η Μπάγερν μετά το εμφατικό 5-0 επί της Μπεσίκτας.

Η 5η νίκη των πρωτοπόρων της Bundesliga επί των ημερών του Γιουπ Χάινκες στη διοργάνωση ήταν απόλυτα δίκαιη και, πλέον, η ρεβάνς της 14ης Μαρτίου στην Κωνσταντινούπολη αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα.

Κλειδί στην εξέλιξη του αγώνα έπαιξε η αποβολή του Βίντα στο 16΄ (για σκληρό φάουλ στον Λεβαντόφσκι). Η Μπάγερν πίεσε πάρα πολύ τους Τούρκους και δικαιώθηκε για την επιμονή της δύο λεπτά πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους, με τον Μίλερ να ανοίγει το σκορ μετά από προσπάθεια του Κομάν.

Στην επανάληψη οι «Βαυαροί» ήταν καταιγιστικοί κι έκαναν... πάρτι στην άμυνα των Τούρκων. Με τους Κομάν (53΄) και Μίλερ στο 66΄ (δεύτερο προσωπικό γκολ) «κλείδωσαν» από το πρώτο κιόλας ματς την πρόκριση για τους «8» του Champions League, ωστόσο, δεν σταμάτησαν εκεί.

Με τον κορυφαίο τους σκόρερ, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, βρήκαν άλλες δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα (79΄, 88΄), δίδοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή τους. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις