Δοκάρια και Μέσι «φρέναραν» την Τσέλσι

Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018 23:45
UPD:23:46
Action Images via Reuters/ANDREW BOYERS
A- A A+

Τα δοκάρια και ο Μέσι δεν επέτυρεψαν στην Τσέλσι να πάρει αυτό που της άξιζε με βάση την εικόνα του αγώνα απέναντι στην Μπαρτσελόνα. 

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έβαλε την υπογραφή του στο τελικό 1-1 στο «Στάμφορντ Μπριτζ», στον πρώτο αγώνα των δύο ομδων για τους «16» του Champions League και, πλέον, οι Καταλανοί έχουν τον πρώτο λόγο στη ρεβάνς που θα γίνει στο «Καμπ Νόου» στις 14 Μαρτίου.

Οι Λονδρέζοι ήταν πολύ άτυχοι (δύο δοκάρια) και «πλήρωσαν» το μοναδικό λάθος της άμυνάς τους. Πλέον, καλούνται να κάνουν την υπέρβαση στην Βαρκελόνη, κάτι που είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Μπορεί η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε να ήταν κακή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ωστόσο, βρήκε την ευκαιρία να σκοράρει με τον Αργεντινό σταρ, που κατάφερε να βρει δίχτυα για πρώτη φορά απέναντι στους Λονδρέζους μετά από 8 αγώνες εναντίον τους.

Η Μπαρτσελόνα είχε την συντριπτική κατοχή μπάλας στο πρώτο 45λεπτο, ωστόσο, η ομάδα που δικαιούτο να προηγηθεί ήταν η Τσέλσι.

Οι «μπλε» στάθηκαν πολύ άτυχοι στο διάστημα αυτό, καθώς στο 33΄ και 41΄ οι δύο «κεραυνοί» του Γουίλιαν σταμάτησαν στο δοκάρι του Τερ Στέγκεν.

Καμία φάση για τους «μπλαουγκράνα» σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο, ίσως το πιο απογοητευτικό μέχρι τώρα στη διοργάνωση, από πλευράς ευκαιριών κιαι δημιουργίας, για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε. 

Στο δεύτερο μέρος η καλύτερη ομάδα ήταν αυτή που προηγήθηκε. Η... τρίτη φορά ήταν και... φαρμακερή για τον Γουίλιαν, ο οποίος στο 62΄ με εξαιρετικό συρτό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Τερ Στέγκεν για να δώσει προβάδισμα στους Λονδρέζους (1-0).

Κι ενώ οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του ματς απέναντι στην «φλύαρη» Μπαρτσελόνα, ένα ολέθριο λάθος της άμυνας έδωσε την ευκαιρία στον Ινιέστα να «σερβίρει» στον Μέσι κι ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου ήταν απόλυτα συνεπής γι΄ άλλη μια φορά.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις