Super League: Χαμόγελα στον Πειραιά, 1-0 ο Ολυμπιακός τον Πανιώνιο

Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018 21:29
UPD:21:31
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Νίκη ύστερα από περίπου ένα μήνα για τον Ολυμπιακό, που επιβλήθηκε με 1-0 του Πανιωνίου στο άδειο λόγω τιμωρίας γήπεδό του, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής και μείωσε τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ στο -6 και από την ΑΕΚ στο -4.

Τελευταία φορά που είχαν πανηγυρίσει νίκη στο πρωτάθλημα οι «ερυθρόλευκοι» ήταν στις 21 Ιανουαρίου, όταν είχαν επικρατήσει με 3-0 της Ξάνθης στο Φάληρο.

Το τελικό σκορ, πάντως, αδικεί τους γηπεδούχους και κολακεύει τον Πανιώνιο, που «σώθηκε» σε αρκετές περιπτώσεις χάρις στις εξαιρετικές επεμβάσεις του Κότνικ.

Ο... κύκλος των χαμένων ευκαιριών για τον Ολυμπιακό άνοιξε από νωρίς και συγκεκριμένα από το 6ο λεπτό, όταν ο Ταχτσίδης έβγαλε ωραία τον Ανσαριφάρντ τετ α τετ με τον γκολκίπερ των «κυανέρυθρων», ο Ιρανός έχασε στη μονομαχία, ενώ στη συνέχεια αστόχησε στο ριμπάουντ που είχε κερδίσει. 

Στο 31΄ ο Χατζισαφί στέρησε με τάκλιν ένα σίγουρο γκολ στην πρώην ομάδα του, στην προσπάθεια του Λάμπρου, αλλά στο 48΄ το σκορ άνοιξε: ο Ταχτσίδης έβγαλε σε θέση βολής τον Οφόε, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με το μακρινό σουτ του Σαραμαντά, αλλά ο Προτό με εντυπωσιακή απόκρουση έσωσε την ομάδα του, ενώ στο 55΄ ο Ανσαριφάρντ βγήκε ξανά απέναντι από τον Κότνικ, αλλά ο Σλοβένος τερματοφύλακας τον νίκησε εκ νέου, όπως και στο 74΄, ενώ στο 75΄ ούτε ο Τζούρτζεβιτς μπόρεσε να σκοράρει στο δικό του τετ α- ετ με τον Κότνικ, στην 24η τελική του Ολυμπιακού και 13η στην εστία!

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις