Λεμεσός: Σοβαρά προβλήματα από πλημμύρες

Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2018 21:06
UPD:21:16
EPA/CIRO FUSCO

«Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα», δήλωσε ο δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης, ο οποίος μετά από σύσκεψη με τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες, έκανε λόγο για «δύσκολη αλλά διαχειρίσιμη κατάσταση», υπογραμμίζοντας ότι η έγκαιρη κινητοποίηση των αρμοδίων υπηρεσιών συνέβαλε, ώστε να αποτραπούν τα χειρότερα (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Σοβαρά προβλήματα από τις καταρρακτώδεις βροχές προκλήθηκαν σήμερα στη Λεμεσό. Από τα ορμητικά νερά πλημμύρισαν σπίτια, δρόμοι, ενώ εγκλωβίστηκαν οδηγοί στα αυτοκίνητά τους και χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους.

Επίσης, λόγω των καταρρακτωδών βροχών, πλημμύρισαν οι χώροι στάθμευσης της επίχωσης στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, με αποτέλεσμα εκατοντάδες αυτοκίνητα να υποστούν ζημιές. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε εκατοντάδες κλήσεις για παροχή βοήθειας, ενώ τα συνεργεία των δήμων της μείζονος Λεμεσού, αλλά και όλες οι υπηρεσίες βρίσκονται επί ποδός για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα. Εκτιμάται ότι για να αποκατασταθούν οι ζημιές στην Λεμεσό θα χρειαστούν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

«Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα», δήλωσε ο δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης, ο οποίος μετά από σύσκεψη με τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες, έκανε λόγο για «δύσκολη αλλά διαχειρίσιμη κατάσταση», υπογραμμίζοντας ότι η έγκαιρη κινητοποίηση των αρμοδίων υπηρεσιών συνέβαλε, ώστε να αποτραπούν τα χειρότερα.

Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού, η παρέλαση με την οποία κορυφώνεται το ιστορικό και φημισμένο Λεμεσιανό καρναβάλι θα διεξαχθεί κανονικά.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή