Ντρ. Σάκοτα: Δίκαια το πήραμε αλλά η χρονιά δεν τελείωσε

Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2018 20:31
UPD:20:40
INTIME SPORTS

Τη σημερινή ημέρα, όμως, ο Σέρβος θα τη θυμάται για πολλά χρόνια, αφού οδήγησε την Ένωση σε τρόπαιο ύστερα από 17 χρόνια, με αρχηγό της μάλιστα τον γιο του, Ντούσαν.

A- A A+

Για τον προπονητή της ΑΕΚ, Ντράγκαν Σάκοτα, το Κύπελλο Ελλάδας ήταν ο πρώτος εν Ελλάδι τίτλος στην καριέρα του ύστερα από τρεις χαμένους τελικούς στη διοργάνωση.

Τη σημερινή ημέρα, όμως, ο Σέρβος θα τη θυμάται για πολλά χρόνια, αφού οδήγησε την Ένωση σε τρόπαιο ύστερα από 17 χρόνια, με αρχηγό της μάλιστα τον γιο του, Ντούσαν.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά! Το άξιζαν σήμερα! Ξέραμε ότι έπρεπε να παίξουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Δέχεται 73 πόντους στην Ευρωλίγκα και εμείς βάλαμε 88. Ιδιαίτερα για αυτό είμαστε υπερήφανοι. Μειώσαμε τα λάθη που συνήθως έχουμε», σχολίασε ο Σάκοτα.

«Ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Δεν χάναμε έλεγχο, ακόμα και όταν δεχθήκαμε κάποια εύκολα καλάθια. Ο κόσμος χάρηκε πάρα πολύ. Ήθελε ένα Κύπελλο, το θέλαμε πάρα πολύ. Φέτος έχουμε ακόμα και πολλά άλλα παιχνίδια», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς αν αισθανόταν πίεση που δεν είχε κατακτήσει μέχρι τώρα Κύπελλο Ελλάδας ως προπονητής, απάντησε ότι «στην Ελλάδα όχι, αλλά έχω κερδίσει δύο τρόπαια στη Σερβία στο Κύπελλο».

Όσο για το πώς νιώθει που έχει οδηγήσει την ΑΕΚ στο τελευταίο πρωτάθλημα και στο τελευταίο Κύπελλο; «Λείπει ένα ευρωπαϊκό. Δεν ξέρω αν ένας προπονητής μπορεί να χορτάσει με τα Κύπελλα. Δεν νιώθω ότι κάτι μου λείπει. Ήταν ευκαιρία σήμερα. Δίκαια πήραμε το Κύπελλο. Σίγουρα νιώθουμε όλοι καλά. Ένας τίτλος έρχεται μέσα στη χρονιά, είναι λίγο περίεργο, αλλά δεν θέλω τα παιδιά να σκεφτούν ότι τελείωσε η χρονιά», απάντησε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις