Super League: Άλωσε την Τριπολιτσά ο Ατρόμητος

Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2018 19:16
UPD:21:37
INTIME SPORTS/ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
A- A A+

Ο Ατρόμητος παρέμεινε στη διεκδίκηση της τρίτης θέσης, μετά τη νίκη της στην Τρίπολη επί του Αστέρα με 1-0, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων έφτασε στους τρεις βαθμούς στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με το γκολ του Χατζηισαΐα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, απέναντι σε έναν αντίπαλο που αγνοεί τη νίκη για πέντε συνεχή παιχνίδια.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, ανέπτυξαν επιθετική δραστηριότητα αλλά ο Μανιάς ήταν άστοχος στις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν στο 14ο, 15ο και 44ο λεπτό.

Στο ίδιο διάστημα οι φιλοξενούμενοι δεν φάνηκαν καθόλου επιθετικά, αν εξαιρεθεί η φάση στο 4΄ όταν ο Βασιλακάκης βγήκε σε τετ α τετ με τον Αθανασιάδη αλλά ο τερματοφύλακας του Αστέρα βγήκε νικητής.

Στην επανάληψη και στο 54ο λεπτό η κεφαλιά του Ντιγκινί έφυγε λίγο πάνω από το δοκάρι, ενώ ο αγώνας δεν είχε ρυθμό και οι ομάδες δυσκολεύονταν να βγάλουν σωστές επιθέσεις.

Στο 72΄ ο Βασιλακάκης βγήκε ξανά απέναντι στον Αθανασιάδη από πάσα του Ουάρντα, αλλά αυτή τη φορά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 81΄ σουτ του Ντάουντα κόντραρε και πέρασε άουτ, για να σκοράρει ο Χατζηισαΐας στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν από κόρνερ του Γιαννούλη πρόλαβε από κοντά τους αντιπάλους του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις