Super League: Νίκη παραμονής για την Κέρκυρα

Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2018 16:53
UPD:16:59
INTIME SPORTS/ΠΑΠΠΑ ΒΟΥΛΑ
A- A A+

Η Κέρκυρα αναδείχθηκε νικήτρια στον... τελικό της παραμονής, καθώς επικράτησε στην έδρα της με 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης, στη συνάντηση που άνοιξε την αυλαία της 22ης αγωνιστικής.

Με τους τρεις βαθμούς η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη έφτασε τους 18 και βρίσκεται στο +2 από την «Ελαφρά Ταξιαρχία», που είναι πια προτελευταία στην κατάταξη.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλωνας ήταν πιο κινητικός κι έχασε δύο καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, στο 16΄ με τον Στόουκς και στο 28΄ με τον Αλμπάνη, ενώ στο 19΄ το σουτ του Επστάιν για την Κέρκυρα κατέληξε άουτ.

Οι γηπεδούχοι, πάντως, ήταν αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν πρώτοι το σκορ, όταν στο 40΄ ο Ρόλε με εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στη συμβολή των δοκών, όμως στη συνέχεια αυτή «βρήκε» στην πλάτη του Τσόβιτς και κατέληξε στα δίχτυα. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «Φαίακες» απλοποίησαν την κατάσταστη, καθώς στο 68ο λεπτό διπλασίασαν τα τέρματά τους και «κλείδωσαν» τη νίκη και τους βαθμούς.

Σκόρερ ήταν ο Επστάιν, ο οποίος «νίκησε» σε τετ α τετ τον Γιαννακόπουλο μετά από κάθετη πάσα του Ρόλε, με τους γηπεδούχους να μη δυσκολεύονται στη συνέχεια να διαχειριστούν το παιχνίδι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις