Προσλήψεις με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου από το υπ. Τουρισμού

Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2006 14:17
A- A A+

Τη δυνατότητα πρόσληψης ωρομισθίου προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών στις υπηρεσίες του τουρισμού, αποκτά το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης με τροπολογία που κατέθεσε η υπουργός Φ. Πάλλη-Πετραλιά στο νομοσχέδιο «Ανάπτυξη Ιαματικού Τουρισμού και λοιπές διατάξεις», για τη σύσταση Γραφείου Υποδοχής Τουριστικών Επενδύσεων.

Όπως σημειώνεται, το προσωπικό αυτό εξαιρείται από τις περιοριστικές ή απαγορευτικές διατάξεις για τις προσλήψεις στο Δημόσιο και ο κάθε συμβασιούχος δεν μπορεί να απασχολείται πέραν των 1.390 ωρών ανά έτος.

«Ειδική Γραμματεία Ψηφιακού Σχεδιασμού»

Εξάλλου, τροπολογία με την οποία μετονομάζεται σε «Ειδική Γραμματεία Ψηφιακού Σχεδιασμού», η «Ειδική Γραμματεία για την Κοινωνία της Πληροφορίας» του υπουργείου Οικονομίας & Οικονομικών, κατατέθηκε στο νομοσχέδιο με τίτλο «Οργάνωση συστήματος εσωτερικού ελέγχου για τη διασφάλιση της χρηστής δημοσιονομικής διαχείρισης του κρατικού προϋπολογισμού και των εκτός του κρατικού προϋπολογισμού φορέων και φορολογικές ρυθμίσεις».

Στους σκοπούς της μετονομαζόμενης Ειδικής Γραμματείας, εντάσσεται η διαμόρφωση δράσεων και η διατύπωση εισηγήσεων και προτάσεων για κάθε είδους θέμα που σχετίζεται με τη ψηφιακή στρατηγική, προκειμένου να επιτευχθεί η προώθηση της πληροφορικής και των ψηφιακών τεχνολογιών σε όλους τους τομείς της οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας.

Πηγή ΑΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή