Champions League: «Πυρά» κατά UEFA και Ρόκι από την Παρί

Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 12:13
UPD:12:17
REUTERS/PAUL HANNA

Στιγμιότυπο από τον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης

A- A A+

Άστραψαν και βρόντηξαν οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν για τη διαιτησία του Ιταλού Ρόκι στο χθεσινό αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού οι Γάλλοι θεωρούν ότι τα σφυρίγματά του υπήρξαν καθοριστικά στη διαμόρφωση του τελικού σκορ.

Μετά τον προπονητή της πρωταθλήτριας Γαλλίας, Ουνάι Έμερι, ο οποίος έβαλλε ευθέως κατά του Ρόκι στη συνέντευξη Τύπου, τη... σκυτάλη πήρε ο βαθύπλουτος Άραβας ιδιοκτήτης της Παρί, Νάσερ Αλ Κελαϊφί.

«Αυτό το φαινόμενο πρέπει να σταματήσει. Οποτε παίζουμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα συμβαίνει πάντα το ίδιο με τη διαιτησία. Το ίδιο συνέβη και πέρυσι με την Μπαρτσελόνα, το ίδιο συνέβη και στη Μαδρίτη. Εντάξει, η Ρεάλ είναι μια μεγάλη ομάδα, αλλά αυτό το φαινόμενο πρέπει να σταματήσει και επιτέλους η UEFA πρέπει να λάβει μέτρα για να προστατεύσει την ομάδα μου», είπε.

«Δεν λέω πως χάσαμε λόγω της διαιτησίας, αλλά ότι η διαιτησία επηρέασε το αποτέλεσμα. Δεν γίνεται να συνεχιστεί έτσι ο ανταγωνισμός μεταξύ των ομάδων. Η UEFA πρέπει ν' αναλάβει τις ευθύνες της. Η Παρί έχει αδικηθεί σε τέτοια μεγάλα παιχνίδια και αυτό πρέπει να σταματήσει αμέσως», συμπλήρωσε ο Αλ Κελαϊφί.

Νωρίτερα, ο Ισπανός τεχνικός των Παριζιάνων είχε δηλώσει: «Όταν ήμασταν καλύτεροι πριν από το ημίχρονο, εκείνοι ισοφάρισαν μετά από μια αμφιλεγόμενη απόφαση του διαιτητή. Στη συνέχεια, όταν ο αγώνας ήταν υπό έλεγχο, το 2-1 ήρθε μετά από ένα πιθανό φάουλ και στη συνέχεια ήρθε το τρίτο. Έχουμε παίξει ένα μεγάλο παιχνίδι, αλλά το αποτέλεσμα δεν μας δικαιώνει»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις