ΠΑΣΟΚ: H μόνη συμβολή της ΝΔ στα δημόσια έργα είναι η καθυστέρηση

Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2006 20:05
A- A A+

«Σε κάθε ένα από τα έργα της Θεσσαλονίκης, το μόνο που έχει προσφέρει η κυβέρνηση της ΝΔ είναι ενάμισι με δύο χρόνια καθυστέρηση», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Αθανασάκης, αναφερόμενος στην επίσκεψη του πρωθυπουργού σε διάφορα έργα στην Θεσσαλονίκη.

«Κανένα έργο δεν γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού και ο κ. Καραμανλής παρέλαβε σχεδιασμένα, ώριμα, δημοπρατημένα έργα με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση για να εμφανίζεται σήμερα σαν δήθεν ο πρωθυπουργός των έργων» ανέφερε ο κ. Αθανασάκης προσθέτοντας ότι «παρά την τρεχάλα των τελευταίων ημερών για να στηθούν τα κενά εργοτάξια που επισκέφθηκε ο κ. Καραμανλής, αυτή η πραγματικότητα δεν αλλάζει».

«Στο Μετρό διπλασιάζεται ο χρόνος κατασκευής λόγω αργής χρηματοδότησης, για την υποθαλάσσια δεν έχει υπογραφεί ακόμα η σύμβαση, η επέκταση του διαδρόμου του αεροδρομίου μετά από διαδοχικές ακυρώσεις, δόθηκε με την πολύ μεγάλη έκπτωση του 48,1% για να προστεθεί στα έργα που κινδυνεύουν να μείνουν ανεκτέλεστα, το Αρχαιολογικό Μουσείο έχει ολοκληρωθεί κτιριολογικά με την επέκταση και την ανακαίνισή του πριν από τις εκλογές», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή